Top filme și seriale pe Netflix în martie 2024! Cele mai apreciate producții lansate în această lună

Netflix începe această primăvară în forță, cu filme și seriale de top! Platforma de streaming ne pune la dispoziție cele mai bune alegeri în luna martie, indiferent de ce gusturi avem în materie de filme și seriale.

Luna martie va fi plină de surprize pe Netflix / foto: Pixabay
Luna martie va fi plină de surprize pe Netflix / foto: Pixabay

Luna martie se anunță a fi una specială pe Netflix! Platforma de streaming va lansa o mulțime de filme și seriale de calitate, care vor ține întreaga lume în fața ecranelor în această primăvară. Iar alegerile de top din această lună deja sunt așteptate de către nenumărați fani, de-a lungul lumii.

„Spaceman”

Acest film de excepție spune povestea astronautului Jakub (Adam Sandler), care se află de 6 luni într-o misiune solitară la marginea sistemului solar. În acest timp, el își dă seama că mariajul său se va destrăma până la finalul misiunii, așa că apelează la ajutorul unei creaturi misterioase ascunsă pe nava sa, numită Hanuš. Cu ajutorul acestei ființe de la începutul timpului, Jakub încearcă să înțeleagă ce greșeli a făcut, până nu este prea târziu.

„3 Body Problem”

Acest film are premiera pe data de 21 martie și spune povestea deciziei luate de o tânără în China anilor ’60. Consescințele acestei decizii încă sunt resimțite și în ziua de astăzi, iar legile naturii încep să se destrame într-un mod inexplicabil. Un grup mic de oameni de știință își unesc forțele cu un detectiv și împreună încearcă să înfrunte cea mai mare amenințare din istorie.

„The Signal”

Netflix începe primăvara în forță și la capitolul seriale, iar „The Signal” se anunță a fi o producție extrem de fascinantă. Serialul debutează pe data de 7 martie și spune povestea unei astronaute care dispare, iar apropiații ei încearcă să afle ce s-a întâmplat cu ea. Însă, ei vor afla că se află într-un pericol mult mai mare decât și-ar fi închipuit.

„The Gentlemen”

Acest serial plin de suspans și acțiune debutează pe 7 martie și spune povestea lui Eddie, un tânăr care moștenește conacul familiei și descoperă un secret șocant. Acesta află că noua lui proprietate era centrul unui uriaș imperiu al marijuanei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net