Un concurent din echipa lui chef Dumitrescu a părăsit competiția Chefi la cuțite: „Sunt perfect așa!”

Ediția difuzată pe data de 22 mai 2023, la Antena 1, sezonul 11 al show-ului culinar Chefi la cuțite a adus în atenția celor de acasă o nouă eliminare. În urma probei de duel, un concurent a obținut doar cinci puncte și astfel a fost eliminat. Mai mult decât atât, juratul echipei din care făcea parte se aștepta la un astfel de final, chiar dacă a fost dezamăgit.

Eliminare neașteptată la Chefi la cuțite / foto: Antena 1
Eliminare neașteptată la Chefi la cuțite / foto: Antena 1

După ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat proba de battle și s-a salvat de la cea individuală, echipele lui chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru a rămâne în competiție. Andrea Sabini a fost nevoit să plece din echipa lui Florin Dumitrescu, din cauza preparatului neinspirat pe care l-a ales.

Florin Dumitrescu: „A demonstrat că știe și că poate”

Andrea Sabini a prezentat o mâncare care a obținut doar cinci puncte. Acesta a ales să gătească un preparat care i-a adus eliminarea din competiție.

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că el s-a pus de unul singur în dificultate, după ce a prezentat un preparat inspirat din bucătăria japoneză și cea în stil asiatic. Acesta a anunțat eliminarea Andrei Sabini din cadrul competiției Chefi la cuțite.

„S-a pus singur în dificultate alegând să gătească ceva ce nu poate, și anume bucătărie japoneză sau bucătărie de stil asiatic, într-o combinație de gust asiatic, el fiind napoletan. Andrea ne părăsește, aș spune eu, mai târziu decât ne așteptam, la ce a demonstrat că știe și că poate.”, a declarat Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite.

„E un om super blând și super drăguț”, a spus Luna Morgaciova.

Cum a reacționat Andrea Sabini

Andreea Sabini a părăsit Chefi la cuțite / foto: Antena 1
Andreea Sabini a părăsit Chefi la cuțite / foto: Antena 1

Concurentul, care a obținut doar cinci puncte și a fost nevoit să părăsească show-ul culinar, a transmis un mesaj prin care mărturisea că este recunoscător pentru experiența pe care a trăit-o în aceste patru zile, dar și pentru faptul că a legat noi prietenii.

 „Pentru mine a fost o experiență minunată, de neuitat și în patru zile mi-am făcut prieteni. Sunt perfect așa.”, a spus Andrea Sabini. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net