Veste tristă! Serialul iubit de toată lumea a ajuns la final. Fanii sunt devastați că nu va mai exista un nou sezon

Serialul iubit de toată planeta a ajuns la final. O mare parte dintre noi putem recunoaște că iubim fotbalul. Iar când vine vorba despre unul dintre cele mai iubite seriale de comedie despre fotbal, „Ted Lasso”, fanii de-a lungul globului au primit cu tristețe vestea că aventurile hazliului antrenor american se vor încheia odată cu sezonul 3 din serial.

Serialul iubit de toată lumea a ajuns la final

Fotbalul mai este numit și „sportul rege”, iar asta pe bună dreptate. Despre câte alte lucruri putem spune, cu sinceritate, că stârnesc atâtea emoții puternice în noi, de fiecare dată? Iar când vine vorba despre serialul-fenomen „Ted Lasso”, atât fanii fotbalului, cât și cei neutri pe seama sportului, l-au „adoptat” pe antrenorul american cu același nume drept unul dintre cele mai îndrăgite personaje.

Însă, odată cu sezonul de fotbal din acest an, se pare că și serialul ajunge la final, episodul cu numărul 12 al sezonului 3 fiind ultima dată când vom mai vedea pe ecran aventurile personajelor din serial.

„Ted Lasso” spune povestea unui antrenor american al unei mici echipe de colegiu, care, într-o zi, primește o ofertă de la AFC Richmond, o echipă (fictivă) din Marea Britanie, care se chinuie să rămână în Premier League. Deși este complet depășit de situație, Ted Lasso devine noul lor antrenor, încercând să facă tot posibilul ca jucătorii lui aibă încrederea în sine pentru a performa.

„Ted Lasso” a ajuns la final după 3 sezoane

Serialul se încheie după 3 sezoane și 11 premii Emmy / FOTO: Imdb
Serialul se încheie după 3 sezoane și 11 premii Emmy / FOTO: Imdb

După 3 sezoane în care serialul a reușit să câștige 11 premii Emmy, fanii antrenorului american au fost devastați să afle că episodul cu numărul 12 din cel mai recent sezon este și finalul serialului. Deși, potrivit celor de la townandcountrymag.com, serialul fusese gândit din start pentru a avea doar 3 sezoane, speranța fanilor într-un nou sezon a rămas aprinsă până în ultima clipă.

De-a lungul timpului, unele nume importante din fotbal au avut apariții scurte în serial, cum ar fi antrenorul actual al celor de la Manchester City, Pep Guardiola, cât și legenda celor de la Arsenal și Barcelona, Tienry Henry.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net