John Malkovich, dintre cei mai mari actori, vine în București. Încep filmările pentru o super-producție!

Unul dintre cei mai apreciați actori din lume se află în această perioadă în București, unde vor începe filmările peliculei „Cravata Galbenă”. Pelicula spune povestea unuia dintre cei mai celebri dirijori de pe continent, Sergiu Celibidache. Iar în rolul acestuia este nimeni altul decât John Malkovich!

John Malkovich va interpreta rolul lui Sergiu Celibidache
John Malkovich va interpreta rolul lui Sergiu Celibidache

Dacă vă plimbați zilele acestea prin Capitală, puteți avea norocul de a vă întâlni cu unul dintre cei mai apreciați actori internaționali, John Malkovich! Acesta se află la București pentru filmările noului său film, „Cravata galbenă”, în care are rolul principal. Pelicula spune povestea incredibilă a vieții lui Sergiu Celibidache, unul dintre cei mai renumiți dirijori din întreaga Europă. Iar John Malkovich nu este singurul actor celebru pe care îl puteți recunoaște în distribuția noului film, potrivit celor de la culturaladuba.ro.

Ben Schnetzer s-a alăturat distribuției, urmând să interpreteze rolul faimosului Sergiu Celibidache, în perioada sa de tinerețe. Mai mult ca sigur că pasionații de film vor putea recunoaște numele lui Schnetzer din producții precum „Hoțul de cărți”, ”Warcraft”, cât și proiectul său ceva mai recent, serialul post-apocaliptic „Y: ultimul om”. Actorul în vârstă de 33 de ani s-a alăturat distribuției filmului „Cravata galbenă” după ce l-a înlocuit pe Rupert Friend, care trebuia, inițial, să interpeteze rolul tânărului Sergiu Celibidache.

Filmările filmului încep luna aceasta

Fimările filmului „Cravata galbenă” sunt programate să înceapă în această lună, iar atât John Malkovich, cât și Ben Schnetzer se vor afla la București. Producția peliculei este în mâini bune, regizorul fiind nimeni altul decât fiului dirijorului, Serge Ioan Celebidachi. Alături de acesta, mai multe nume importante din industria cinematografică sunt implicate în acest proiect, precum James Oliver, Robert W. Croft, cât și Adela Vrînceanu Celebidachi, printre mulți alții.

Filmul spune povestea marelui dirijor Sergiu Celibidache, pornind din copilăria acestuia și continuând până la fuga acestuia în Germania. Cariera aestuia s-a întins pe întregi decenii, iar artistul a avut de suferit în timpul războiului, în Germania, filmul „Cravata galbenă” urmând să urmărească o perioadă lungă din viața dirijorului român.

image
image
image
image
image
image
banner Vica Blochina png
image png
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
image
actualitate.net