Alarmant! Doar 3 românce au marcat în meciul Gloria Bistrița - CSM București

Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! În prima confruntare 100% românească din istoria fazei grupelor Ligii Campionilor, Gloria Bistrița - CSM București (scor 30-26) au marcat doar 3 jucătoare din România! În rest, a fost un festival al străinelor, așa cum e, de fapt, campionatul nostru.

Miile de spectatori au văzut o confruntare între străine în meciul echipelor românești
Miile de spectatori au văzut o confruntare între străine în meciul echipelor românești

Actualul sezon din Liga Campionilor a început cu o mare surpriză. Gloria Bistrița, debutantă în această competiție, a învins în propria sală, cu scorul de 30-26 (16-13), una dintre veșnicele favorite la cucerirea trofeului, CSM București! A fost și primul duel între formații din România în faza grupelor, din istoria competiției. Super-vedetele „tigroaicelor” nu au avut nici o șansă la Bistrița, acolo unde cei 2.803 fani locali și-au împins de la spate favoritele. Încă o dată s-a dovedit că atunci când Cristina Neagu are o zi proastă nu merge echipa. Ea a reușit doar patru goluri, foarte puțin pentru nevoile CSM-ului. De la învingătoare s-au remarcat Kirdiaşeva, Mbengue Rodriguez și Fujita, toate cu câte 6 goluri.

Neagu, Dindiligan și Pintea, singurele marcatoare din România în meciul „românilor” din Liga Campionilor

O mare problemă pentru handbalul autohton este, însă, aceea a absenței jucătoarelor românce. Pentru că, în afara Cristinei Neagu, au mai fost doar două compatrioate care au marcat în acest meci între două echipe din România: Alexandra Dindiligan și Crina Pintea, ambele câte un gol tot pentru CSM București. În rest, numai străine au fost pe tabelă! De altfel, în afara lor, a mai fost folosită extrem de puțin Bianca Bazaliu la Bistrița. În rest pe teren s-au aflat numai jucătoare din străinătate, o adevărată rușine pentru handbalul românesc, dar și pentru două echipe susținute în proporție de cel puțin 90% de bani publici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net