Daniel Onoriu îi acuză pe medicii din Turcia de neglijență crasă! Prima apariție la tv, după operația care era să îi curme viața

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu, în vârstă de 44 de ani, a trecut prin momente critice la finalul anului trecut și începutul anului 2022 din cauza unei banale intervenții de micșorare a stomacului. După ce a scăpat, ca prin minune, cu viață, Daniel Onoriu trece printr-un proces complicat de recuperare. Miercuri, pe 20 aprilie, el a participat pentru prima dată de la teribilul incident la o emisiune televizată. 

Daniel Onoriu s-a luptat pentru viața sa Sursă foto: Instagram Daniel Onoriu
Daniel Onoriu s-a luptat pentru viața sa Sursă foto: Instagram Daniel Onoriu

Daniel Onoriu a acceptat invitația de a participa la emisiunea Acces Direct. Pilotul a vorbit despre intervenția chirugicală care a fost la un pas de a-i curma viața, dar și despre procesul de recuperare prin care trece. Din păcate, Daniel nu va mai putea practica niciodată pilotajul, însă se concentrează asupra recuperării și încearcă să își mențină optimismul. 

Citește și: Progrese uimitoare pentru Daniel Onoriu 

Daniel a dezvăluit și care a fost motivul pentru care se dusese în Turcia pentru a-și micșora stomacul. Conform propriilor spuse, a fost dintotdeauna un bărbat cu o conformație solidă și, în calitate de sportiv, nu îi plăcea deloc să știe ca are o greutate care trece de 110 de kilograme.

Daniel Onoriu, transformat radical de suferință Sursă foto: Captură video Antena 1
Daniel Onoriu, transformat radical de suferință Sursă foto: Captură video Antena 1

„Eu am avut 114 kilograme. Înainte de operație. Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat. Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine", a povestit Daniel Onoriu, în platoul emisiunii Acces Direct. 

Ajuns în Turcia, din cauza unei erori medicale, Daniel Onoriu a suferit o hemoragie abdominală care i-a pus în pericol viața. A petrecut 55 de zile în comă și peste 100 de zile pe patul de spital, luptându-se pentru propria viață. 

Daniel Onoriu îi acuză pe medicii din Turcia de neglijență 

Daniel este de părere că medicii turci au realizat că el are o problemă de sănătate, dar au efectuat oricum intervenția chirurgicală din dorința de a-i obține banii. 

„M-am lăsat de curse, aș fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii", a declarat Daniel. 

Soția i-a fost alături la fiecare pas, iar procesul de recuperare prin care trece este unul anevoios, Daniel având nevoie de multă determinare pentru a îndeplini cerințele medicilor. Este un pacient foarte ascultător și respectă cu sfințenie sfaturile kinetoterapeuților. 

Vezi și: Daniel Onoriu a împlinit 44 de ani. Cum a petrecut 

Daniel Onoriu a împlinit 44 de ani pe 8 aprilie. Nu a petrecut cu mult fast, ci alături de cei mai buni prieteni și de familie, în curtea casei, la un grătar, după cum el însuși a mărturisit. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net