Emma Răducanu, ofertată de universitățile de top. Sportiva, între școală și tenis

Educația este foarte importantă, chiar și atunci când ești o legendă în lumea tenisului. Așadar, Emma Răducanu se pregătește să se întoarcă la școală, imediat ce va avea destul timp liber.

Bunica ei, Niculina Răducanu, a declarat că mai multe universități de top i-au făcut propuneri Emmei Răducanu, asta după ce a luat mai multe note de 10, anul trecut. 

Urmărește și: Emma Răducanu se îndreaptă spre o avere de 18 milioane de dolari

„Știu că dorește să meargă la facultate și să învețe economie, imediat ce aceasta va avea timp. Universitatea Cambridge i-a făcut o ofertă, i-au spus că e binevenită oricând.”, a declarat bunica sportivei. 

Emma Răducanu i-a spus bunicii sale despre oferta făcută de Universitatea Cambridge în timpul unei convorbiri telefonice, la scurt timp după competiția de tenis US Open.

Niculina Răducanu, profesoară ieșită la pensie în vârstă de 89 de ani, a amintit: „Îmi doresc să continue școala, dar e și dorința ei. Le va face pe amândouă: tenis și facultate, dar va avea nevoie de multă putere pentru a putea să le facă pe amândouă”.

„Emma întotdeauna și-a împărțit viața între antrenamente și școală. Plănuiește să onoreze oferta făcută de universitate, imediat ce aceasta va avea timp.”.

Citește și: Emma Răducanu a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic

Emma Răducanu, un talent chiar și la școală

Totuși, se pare că niciun purtător de cuvânt de la Universitatea Cambridge nu oferă informații suplimentare cu privire la posibilitatea Emmei Răducanu de a studia la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. 

Emma Răducanu a avut note foarte bune chiar și la liceu. Aceasta avea nota 10 la matematică și nota 9 la economie, la una dintre cele mai prestigioase școli de fete din Regatul Unit.

Cea mai bună jucătoare de tenis din Regatul Unit, cu origini românești, se pregătește pentru cel mai important turneu - Wimbledon, care va începe în această luni, 27 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep jpg
canada campioana 3x3 bucuresti jpg
fcsb conference league jpg
bucurie craiova jpg
Haaland, EPA jpg
Screenshot (62) png