Emma Răducanu, ofertată de universitățile de top. Sportiva, între școală și tenis

Educația este foarte importantă, chiar și atunci când ești o legendă în lumea tenisului. Așadar, Emma Răducanu se pregătește să se întoarcă la școală, imediat ce va avea destul timp liber.

Bunica ei, Niculina Răducanu, a declarat că mai multe universități de top i-au făcut propuneri Emmei Răducanu, asta după ce a luat mai multe note de 10, anul trecut. 

Urmărește și: Emma Răducanu se îndreaptă spre o avere de 18 milioane de dolari

„Știu că dorește să meargă la facultate și să învețe economie, imediat ce aceasta va avea timp. Universitatea Cambridge i-a făcut o ofertă, i-au spus că e binevenită oricând.”, a declarat bunica sportivei. 

Emma Răducanu i-a spus bunicii sale despre oferta făcută de Universitatea Cambridge în timpul unei convorbiri telefonice, la scurt timp după competiția de tenis US Open.

Niculina Răducanu, profesoară ieșită la pensie în vârstă de 89 de ani, a amintit: „Îmi doresc să continue școala, dar e și dorința ei. Le va face pe amândouă: tenis și facultate, dar va avea nevoie de multă putere pentru a putea să le facă pe amândouă”.

„Emma întotdeauna și-a împărțit viața între antrenamente și școală. Plănuiește să onoreze oferta făcută de universitate, imediat ce aceasta va avea timp.”.

Citește și: Emma Răducanu a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic

Emma Răducanu, un talent chiar și la școală

Totuși, se pare că niciun purtător de cuvânt de la Universitatea Cambridge nu oferă informații suplimentare cu privire la posibilitatea Emmei Răducanu de a studia la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. 

Emma Răducanu a avut note foarte bune chiar și la liceu. Aceasta avea nota 10 la matematică și nota 9 la economie, la una dintre cele mai prestigioase școli de fete din Regatul Unit.

Cea mai bună jucătoare de tenis din Regatul Unit, cu origini românești, se pregătește pentru cel mai important turneu - Wimbledon, care va începe în această luni, 27 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net