Ciprian Marica vrea să plece din România: «Succesul naște invidie»

Ciprian Marica, în vârstă de 36 de ani, s-a remarcat de-a lungul timpului prin prisma performanțelor sale în calitate de fotbalist, dar și din pricina scandalurilor în care a fost atras, cu sau fără voia sa. Cel mai recent dintre conflicte, cel cu finul Ilie Năstase, l-a determinat să se gândească la o decizie radicală pentru el și membrii familiei sale. 

image
Ciprian Marica se gândește să plece din România

Ciprian Marica a fost invitatul lui Ameri Nasrin la podcastul pe care vedeta îl moderează. Fostul fotbalist a fost întrebat despre cariera sa, dar și despre subiecte mai picante, precum viața de familie și conflictul în care este implicat cu finul Ilie Năstase. 

Citește și: Ciprian Marica îi dă replica lui Ilie Năstase 

Ciprian a mărutrisit că ia în calcul serios să părăsească România pentru că dorește să-și protejeze copiii de răutățile celor din jur și de expunerea mediatică. Fostul fotbalist a dezvăluit că prețul succesului este unul scump, iar reversul medaliei nu este ușor de dus, fiind obișnuit să se confrunte cu invidia oamenilor. Tocmai de acest lucru dorește să-i ferească pe băieții pe care îi are alături de iubita sa, Ioana Marcu. 

Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România", a declarat Ciprian Marica.

stanga
dreapta
ciprian marica   ilie nastase jpeg
ilie nastase nunta ciprian marica jpeg
ciprian marica jpeg
Ilie Năastase s a sărbătorit la mare, alături de prieteni și de nașul Ciprian Marica jpeg
ciprian marica jpeg
ciprian marica ilie nastase png
ciprian marica ilie nastase deschidere png
ioana marcu ciprian marica botez baietel jpeg

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”, a declarat Ciprian Marica. 

Ilie Năstase, val de acuzații la adresa nașului Ciprian Marica 

De la începutul anului trecut între Ilie Năstase și Ciprian Marica a început un scandal monstruos. Ilie Năstase l-a acuzat pe Ciprian Marica de faptul că l-a exclus din conducerea fundației care îi poartă numele, fără acordul său. Pe de altă parte, Ciprian Marica a declarat că Ilie Năstase nu și-a onorat partea de înțelegere, însă nu a fost exclus din cadrul fundației.

Vezi și: Scandal monstru între Ciprian Marica și Ilie Năstase

Ambii au investit în baza sportivă Voința sume mari de bani, iar Ciprian Marica susține că finul său nu și-a respectat în totalitate partea de înțelegere. În plus, Ilie Năstase nu este nemulțumit doar de atitudinea pe care o are Marica în afaceri, ci și în viața de zi cu zi. Fostul tenisman a povestit că Marica îi adresează întrebări incomode Ioanei Simion și o sfătuiește să se despartă cât mai repede de el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
Mirel Radoi, Sportpictures jpg
Serena Williams, EPA jpg
ryan giggs kate greville jpg
adrien rabiot jpg
Catalin Chirila, Facebook jpg
Florentin Pera, Facebook jpg