Dinamo dispută returul cu Csíkszereda, în încercarea de a rămâne în Superligă

Dinamo își va măsura forțele cu cei de FC Csíkszereda, luni, de la ora 20.00, în manșa de retur a barajului de rămânere, respectiv promovare în Superliga României. Alb-roșii pornesc cu prima șansă în duelul de fotbal, televizat de DigiSport, OrangeSport și Prima Sport, dat fiind că și-au adjudecat turul cu 2-0, grație unei „duble” reușite de Dennis Politic.

Dinamo pornește cu prima șansă (FOTO: Sportpictures)
Dinamo pornește cu prima șansă (FOTO: Sportpictures)

Robert Ilyeș, antrenorul celor de la Miercurea Ciuc, a prefațat returul cu Dinamo, arătându-se optimist: „Sunt încrezător că publicul și fanii noștri ne vor fi alături și ne vor ajuta, așa cum au făcut fanii dinamovisti la București. Sper ca toți jucătorii să dea maximum, acum, în ultimul meci al sezonului și că trebuie să accepte ce aduce soarta. Speranța moare ultima și sperăm să schimbăm soarta acestui acest meci de baraj, la partida retur”.

„Nu au nimic de pierdut, vor da totul pentru a ne surprinde”

De cealaltă parte, tehnicianul lui Dinamo, croatul Željko Kopić, a punctat: „Suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul, am avut un rezultat bun în tur, am avut momente bune şi oportunităţi de a înscrie mai multe goluri. În al doilea meci, trebuie să fim concentraţi, să jucăm la intensitate maximă, să dăm totul pe teren pentru a câştiga. Presiune a fost mereu la Dinamo, în ultima lună toate meciurile au fost importante, în lupta pentru evitarea retrogradării. Suntem pregătiţi la maximum pentru retur. Mergem acolo pentru a obţine un rezultat cât se poate de bun, nu mergem acolo pentru a apăra acel 2-0, mergem să facem totul pentru a câştiga. Oricine ne poate surprinde și orice poate suprinde orice echipă. Dacă nu suntem la nivel maximum, Csíkszereda are calitate. Asta am spus și înainte de primul meci. Nu au nimic de pierdut, vor da totul pentru a ne surprinde!”
Totuși, alb-roșii au primit o veste nu tocmai bună pentru ei, delegat la centru fiind Horațiu Feșnic, arbitrul care le-a dat de furcă la meciul cu Petrolul Ploiești, Dinamo contestându-i deciziile. 
Partida de baraj s-a bucurat de un interes uriaș, biletele epuizându-se încă din prima zi în care s-au pus în vânzare, capacitatea stadionului municipal din oraș având o capacitate de peste 4.000 de locuri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
romania bucurie jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net