Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu, în ședință decisivă a FRF: «Tai în carne vie»

Ultima actualizare:

Edi Iordănescu și președintele FRF, Răzvan Burleanu, au avut ieri o ședință tensionată în care s-a decis soarta naționalei de fotbal a României. Selecționerul este reținut în ceea ce privește rolul său la națională, dar Burleanu l-a asigurat că are parte tot sprijinul său pentru a reface echipa. 

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu, în ședință decisivă a FRF: «Tai în carne vie»
Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu, în ședință decisivă a FRF: «Tai în carne vie»

Întâlnire de criză la Federația Română de Fotbal, între Edi Iordănescu și directorul Răzvan Burleanu, după înfrângerea rușinoasă suferită de naționala României, în meciurile din Liga Națiunilor cu Muntenegru. Rezultatele din ce în ce mai slabe ale echipei l-au determinat pe Edi Iordănescu să aibă rețineri serioase în ceea ce privește viitorul său la naționala de Fotbal a României. 

Citește și: 3 motive pentru care Edi Iordănescu trebuie să-și dea demisia acum

Iordănescu a acceptat funcția de selecționer a naționalei de fotbal a României în ianuarie, însă rezultatele nu au fost tocmai cele scontate, iar suporterii și-au exprimat adesea revolta chiar în timpul meciurilor. 

După eșecul României cu Muntenegru, echipa națională ajuns în ultima grupă, alături de Finlanda și Bosnia.

Cu toate acestea, Burleanu încă îl vrea pe Edi Iordănescu ca selecționer și potrivit unor surse citate de GSP, președintele FRF și-a exprimat tot sprijinul. 

„Ai sprijin total din partea Federației, inclusiv pentru niște decizii radicale! Poți să tai în carne vie, să schimbi lotul după cum îți dorești, chiar și cu riscul de a mai rata încă o calificare la un turneu final!", i-ar fi spus Burleanu lui Iordănescu. 

Vezi și: Edi Iordănescu își caută deja scuze și alibiuri pentru a fenta demisia

Edi Iordănescu ar fi reacționat cu multă reținere față de susținerea lui Burleanu întrucât consideră că situația din fotabalul românesc este una mult mai complexă. Tehnicianul i-a argumentat președintelui FRF că rezultatele slabe ale naționalei sunt un punct de referință pentru un tablou general. 

„Fotbaliștii români ba joacă, ba nu joacă în campionatele din străinătate. Iar jucătorii din campionatul nostru fac parte din echipe care nu mai reușesc să ajungă în grupele cupelor europene, cad pe capete în preliminarii. 

În astfel de condiții e foarte greu ca aceiași fotbaliști care au probleme la cluburi să aibă succes la națională”, a explicat Iordănescu, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FCSB FC Botosani (Sportpictures) SITE jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dani Alves (EPA) jpg
generatia de aur nationala romaniei
Simona Halep (EPA) jpg
Echipa nationala de tenis de masa a Romaniei (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net