Edi Iord─ânescu ╚Öi R─âzvan Burleanu, ├«n ╚Öedin╚Ť─â decisiv─â a FRF: ┬źTai ├«n carne vie┬╗

Edi Iord─ânescu ╚Öi pre╚Öedintele FRF, R─âzvan Burleanu, au avut ieri o ╚Öedin╚Ť─â tensionat─â ├«n care s-a decis soarta na╚Ťionalei de fotbal a Rom├óniei. Selec╚Ťionerul este re╚Ťinut ├«n ceea ce prive╚Öte rolul s─âu la na╚Ťional─â, dar Burleanu l-a asigurat c─â are parte tot sprijinul s─âu pentru a reface echipa. 

image
Edi Iord─ânescu ╚Öi R─âzvan Burleanu, ├«n ╚Öedin╚Ť─â decisiv─â a FRF: ┬źTai ├«n carne vie┬╗

├Änt├ólnire de criz─â la Federa╚Ťia Rom├ón─â de Fotbal, ├«ntre Edi Iord─ânescu ╚Öi directorul R─âzvan Burleanu, dup─â ├«nfr├óngerea ru╚Öinoas─â suferit─â de na╚Ťionala Rom├óniei, ├«n meciurile din Liga Na╚Ťiunilor cu Muntenegru. Rezultatele din ce ├«n ce mai slabe ale echipei l-au determinat pe Edi Iord─ânescu s─â aib─â re╚Ťineri serioase ├«n ceea ce prive╚Öte viitorul s─âu la na╚Ťionala de Fotbal a Rom├óniei. 

Cite╚Öte ╚Öi: 3 motive pentru care Edi Iord─ânescu trebuie s─â-╚Öi dea demisia acum

Iord─ânescu a acceptat func╚Ťia de selec╚Ťioner a na╚Ťionalei de fotbal a Rom├óniei ├«n ianuarie, ├«ns─â rezultatele nu au fost tocmai cele scontate, iar suporterii ╚Öi-au exprimat adesea revolta chiar ├«n timpul meciurilor. 

Dup─â e╚Öecul Rom├óniei cu Muntenegru, echipa na╚Ťional─â ajuns ├«n ultima grup─â, al─âturi de Finlanda ╚Öi Bosnia.

Cu toate acestea, Burleanu ├«nc─â ├«l vrea pe Edi Iord─ânescu ca selec╚Ťioner ╚Öi potrivit unor surse citate de GSP, pre╚Öedintele FRF ╚Öi-a exprimat tot sprijinul. 

ÔÇ×Ai sprijin total din partea Federa╚Ťiei, inclusiv pentru ni╚Öte decizii radicale! Po╚Ťi s─â tai ├«n carne vie, s─â schimbi lotul dup─â cum ├«╚Ťi dore╚Öti, chiar ╚Öi cu riscul de a mai rata ├«nc─â o calificare la un turneu final!", i-ar fi spus Burleanu lui Iord─ânescu. 

Vezi ╚Öi: Edi Iord─ânescu ├«╚Öi caut─â deja scuze ╚Öi alibiuri pentru a fenta demisia

Edi Iord─ânescu ar fi reac╚Ťionat cu mult─â re╚Ťinere fa╚Ť─â de sus╚Ťinerea lui Burleanu ├«ntruc├ót consider─â c─â situa╚Ťia din fotabalul rom├ónesc este una mult mai complex─â. Tehnicianul i-a argumentat pre╚Öedintelui FRF c─â rezultatele slabe ale na╚Ťionalei sunt un punct de referin╚Ť─â pentru un tablou general. 

ÔÇ×Fotbali╚Ötii rom├óni ba joac─â, ba nu joac─â ├«n campionatele din str─âin─âtate. Iar juc─âtorii din campionatul nostru fac parte din echipe care nu mai reu╚Öesc s─â ajung─â ├«n grupele cupelor europene, cad pe capete ├«n preliminarii. 

├Än astfel de condi╚Ťii e foarte greu ca aceia╚Öi fotbali╚Öti care au probleme la cluburi s─â aib─â succes la na╚Ťional─âÔÇŁ, a explicat Iord─ânescu, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
regina letizia (5) jpg
image png
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg