Gafă virală făcută de soția lui Messi. S-a dus să-l sărute, dar a confundat bărbatul! VIDEO

Antonela Roccuzzo, soția celebrului Leo Messi, a fost, sâmbătă seară, protagonista unei gafe care, așa cum era de așteptat, s-a viralizat instant pe rețelele de socializare.

Soția lui Messi a fost aproape să-l sărute pe Jordi Alba / foto: arhivă personală
Soția lui Messi a fost aproape să-l sărute pe Jordi Alba / foto: arhivă personală

Sâmbătă, echipa lui Messi, Inter Miami, s-a calificat în finala Cupei US Open, după ce a trecut de Cincinnati la loviturile de departajare.

Messi a strălucit pe teren, ca de obicei, cu două asisst-uri în timpul regulamentar de joc și o lovitură de departajare transformată. După meci, Antonela Roccuzzo s-a dus să-și felicite soțul, dar a comis o gafă monumentală care a ajuns virală.

A vrut să-l sărute pe Jordi Alba

Concret, soția lui Messi a intrat pe gazon pentru a sărbători victoria și s-a dus direct la Jordi Alba, pe care pare că l-a confundat cu partenerul ei de viață. Imaginile au fost filmate și publicate pe rețelele de socializare.

Soția legendarului Leo Messi a vrut să-și ia în brațe soțul și să-l sărute pe Jordi Alba, dar a realizat la timp că nu se află în fața soțului său și s-a „repliat”, așa cum se poate observa și în imagini.

După ce l-a „sărit” pe Jordi Alba, Antonela Roccuzzo și fostul internațional spaniol, cu care Lionel Messi a fost coechipier și la Barcelona, s-au îmbrățișat ușor, îndepărtându-se apoi.

„Viral. Antonela Roccuzzo l-a confundat pe Lionel Messi cu Jordi Alba și aproape l-a sărutat”, au titrat cei de la Ecuagol.

Cine este Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo (35 de ani) i-a dăruit campionului mondial trei băieți. Ea ar fi vrut să se întoarcă cu orice preț în Barcelona, oraș pe care îl consideră casa ei.

Totuși, Messi nu a ținut cont de dorința celei care i-a devenit soție după ce, în copilărie, i-a fost cea mai bună prietenă. Argentinianca a postat un story pe Instagram înainte ca argentinianul să fie prezentat oficial la noua sa echipă. „O nouă aventură” a scris ea, alături de două emoji-uri, o inimă și o față înlăcrimată.

Presa spaniolă, care a dezvăluit presiunile pe care Antonela le-a făcut pentru a reveni în Barcelona, s-a arătat convinsă că soția lui Messi nu e deloc impresionată de alegere.

Mai ales în contextul în care cei din familia Messi au avut probleme de adaptare în Paris, unde au locuit în ultimii doi ani, scrie digisport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net