Salariu record pentru Messi. Ce ofertă fabuloasă a primit starul argentinian

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume ar putea deveni în curând cel mai bine plătit fostbalist din istorie! Vorbim despre Lionel Messi care a primit o ofertă recordă din partea unui important club. Aflați în rândurile următoare la ce sumă colosală ar putea ajunge salariul sportivului.

SITE Lionel Messi, jucatorul anului la gala FIFA (Getty Images) jpg

În ceea ce privește transferul lui Lionel Messi la echipa Al-Hilal, până acum au existat numai zvonuri, însă de data aceasta zvonurile par să devină reale. Renumitul jurnalist Fabrizio Romano a dezvăluit într-o postare pe rețelele de socializare că lui Messi i-ar fi fost deja trimisă oferta, astfel că atacantul în vârstă de 35 de ani este așteptat în Arabia Saudită la finalul acestui sezon pentru salariul record de 400 de milioane de euro pe an! O sumă record, dublă față de cea pe care o primește Cristiano Ronaldo, ajuns la Al-Nassr în iarna aceasta. Ei bine, dacă starul PSG acceptă oferta, el și Ronaldo se vor vedea adversari în același campionat, o ambiție probabil a arabilor.

Lionel Messi, Getty jpg

„Înțeleg că Al Hilal i-a trimis o ofertă oficială lui Lionel Messi! Salariul ar urma să fie în valoare de peste 400 de milioane de euro pe an! Prioritatea absolută a lui Leo Messi este să continue în Europa. Barcelona așteaptă să își rezolve problemele de fair-play financiar, după care va trimite o ofertă și va începe discuțiile. Propunerea celor de la PSG a fost refuzată în acest moment, deoarece Messi a dorit anumite garanții sportive”, a spus Romano pe Twitter.

Acum însă, rămâne de văzut dacă Messi va accepta sau nu oferta, mai ales că după ultimele zvonuri, acesta ar fi primit o ofertă scrisă și de la fosta sa echipa, FC Barcelona, clubul său de suflet, unde a petrecut 21 de sezoane, 16 dintre ele jucate la seniori. Mai mult, potrivit jurnalistului Romano, Xavi, antrenorul Barcelonei și-ar fi exprimat dorința de a-l readuce pe Messi înapoi. 

Messi & Ronaldo jpg

După cum bine știm, conctractul lui Messi cu PSG expiră în iunie anul acesta, în care se prezintă și clauza conform căreia el l-ar putea prelungi cu încă un sezon, însă până acum oferta nu a fost acceptată. Asta pentru că Messi își dorește garanții din punct de vedere sportiv. La asta se mai adaugă și ultimele evenimentele, după ce Messi a fost huiduit de fanii lui PSG, după pierderea cu 0-1 cu Lyon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net