Alec Baldwin a scăpat de acuzații, după uciderea accidentală a Halynei Hutchins!

Ultima actualizare:

Alec Baldwin, 64 de ani, a ajuns la o înțelegere cu familia directoarei de imagine, Halyna Hutchins, după ce aceasta a fost ucisă accidental pe un platourile de filmare ale producției Rust, când actorul a tras cu o armă de recuzită. 

Alec Baldwin a scăpat de acuzații, după uciderea accidentală Halynei Hutchins! (sursa FOTO Getty)
Alec Baldwin a scăpat de acuzații, după uciderea accidentală Halynei Hutchins! (sursa FOTO Getty)

Familia regretatei Halyna Hutchins consideră că moartea acesteia a fost un accident, a declarat soțul ei. Termenii exacți ai acordului, care este supus aprobării instanței, nu au fost încă dezvăluiți.

Citește și: În plin proces de omor, Alec Baldwin a devenit tată a opta oară

Într-o declarație, soțul Halynei Hutchins, Mathew, a anunțat că toți actorii principali inițiali vor reveni pentru reluarea filmărilor și vor finaliza pelicula, ca un omagiu adus lucrării finale a regretatei sale soții, notează Adevarul.ro

„„Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, în procesul nostru pentru ucidere din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC. Ca parte a acestui acord, cazul nostru va fi respins, Filmările lui Rust, al cărui producător executiv voi fi eu, se vor relua alături de toți cei implicați inițial, în ianuarie 2023.

Nu am niciun interes în a mă angaja în reincriminări sau în atribuirea de vină (producătorilor sau domnului Baldwin). Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident teribil. Sunt recunoscător că producătorii și comunitatea cinematografică s-au reunit pentru a aduce un omagiu lucrării finale a Halynei”, a spus Mathew într-un comunicat.

Nu rata nici: Alec Baldwin crede că Donald Trump a încercat să îl ucidă! Motivul e halucinant

Filmările de la producția Rust vor continua în ianuarie, iar soțul Halynei Hutchins, Matthew, va prelua producător executiv al filmului.

Procesul intentat împotriva actorului Alec Baldwin, a producătorilor și altora implicați a presupus încălcări ale standardelor din industrie.

Vezi și: Verdictul FBI! Arma lui Alec Baldwin nu se putea descărca accidental

Declarația oficială a lui Alec Baldwin

Actorul Alec Baldwin a împărtășit pe contul de socializare vestea că s-a ajuns la o înțelegere cu familia Halynei Hutchins.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi soluționarea cazului civil intentat în numele familiei directorului de imagine Halyna Hutchins. De-a lungul acestui proces dificil, toată lumea și-a menținut dorința de a face ceea ce este mai bine pentru fiul Halynei. Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei situații tragice și dureroase”.

Regizorul Rust, Joel Souza, care a fost și el rănit în timpul filmărilor, a făcut o declarație publică miercuri, spunând că va munca pe care Halyna a lăsat-o în urmă. 

Deși este o situație dureroasă, sunt mulțumit că împreună, vom finaliza acum ceea ce am început alături de Halyna”, a spus el.

Incidentul a avut loc în octombrie anul trecut, când Baldwin exersa utilizarea unui pistol de recuzită. Producătorii filmului au fost amendați și criticați puternic de autorități pentru că nu au respectat regulile de siguranță.

Producătorii filmului Rust au arătat „clară indiferență față de pericolele recunoscute asociate cu folosirea armelor de foc pe platou”, potrivit Departamentului de Mediu din New Mexico.

Agenția a emis amenda maximă de 136.793 dolari pentru compania Rust Movie Productions.

Producătorii filmului au contestat ulterior raportul oficial, spunând că au aplicat toate protocoalele de siguranță. Poliția a difuzat, de asemenea, imagini de pe platou, inclusiv cu urmările împușcăturii fatale.

La aproape un an de la tragedie, anchetatorii din New Mexico nu au depus încă acuzații penale, dar se crede că ancheta este încă în curs.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net