Așa arată Jay Leno, după accidentul care i-a cauzat arsuri pe față. Starul TV a fost externat

Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, are o carieră monumentală în televiziune, fostul prezentator al legendarei emisiuni de divertisment „Tonight Show” fiind cunoscut și pentru colecția sa impresionantă de mașini și motociclete.

Jay Leno este un cunoscut colecționar de mașini și motociclete
Jay Leno este un cunoscut colecționar de mașini și motociclete

Nu este un secret pentru nimeni că faimosul prezentator petrece ore bune, zilnic, în garajul său, doar că, pe 14 noiembrie a suferit un grav accident, în urma căruia s-a ales cu arsuri grave, inclusiv pe față.

„Am suferit niște arsuri grave din cauza unui incendiu pornit de la vapori de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă repune pe picioare”, a spus Jay Leno pentru CNN, la scurt timp după ce a fost internat.

În ultimele nouă zile, Jay Leno a fost tratat la Centrul pentru Arși „Grossman Burn Center”, o unitate medicală de elită în domeniu. Reprezentanții unității, citați de TMZ au declarat că Jay leno a suferit arsuri pe mâini, pe piept, dar și pe față.

Jay Leno, în momentul externării. foto: Grossman Burn Center
Jay Leno, în momentul externării. foto: Grossman Burn Center

Fiind vorba despre un centru de excelență, tratamentul și abordarea medicală s-au dovedit a fi excelente, întrucât Jay Leno a fost externat. Mai mult, centrul a publicat o fotografie cu vedeta, în mijlocul echipei care l-a avut sub supraveghere. 

Aceștia au spus că Jay Leno a beneficiat de terapie în cameră hiperbarică, după ce a trecut prin câteva intervenții chirurgicale reparatorii, ce au implicat îndepărtarea țesuturilor afectate și grefe de piele.

În cele din urmă, Jay Leno a fost externat rapid, pentru a-i oferi posibilitatea de a fi alături de familie de Ziua Recunoștinței, acest detaliu fiind foarte important pentru starea sa mentală. 

Jay Leno a ajuns în această situație în timp ce meșterea la una dintre mașinile sale, în garajul pe care îl are în Burbank, California, din SUA. Leno încerca să desfunde alimentarea unui model White Steam Car, din 1907. Omul de televiziune a fost împroșcat cu benzină, care s-a aprins, probabil din cauza unei posibile acumulări de energie electrică statică.

Din fericire, Jay leno nu era singur, iar prietenul care era alături de el a reușit să stingă flăcările și să îi salveze viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
alcool jpg
shutterstock 414106915 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg