Motivul pentru care Ozzy Osbourne vrea să părăsească SUA: «M-am săturat...»

Ozzy Osbourne, membru fondator al uneia dintre cele mai cunoscute formații de heavy metal din istorie, trupa Black Sabbath este stabilit în Los Angeles, California de mulți ani, însă a luat decizia de a părăsi Statele Unite.

ozzy sharon osbourne foto getty images

Ozzy Osbourne și soția sa Sharon au luat decizia de a părăsi Statele Unite ale Americii și a se întoarce la reședința lor din Buckinghamshire, după mai bine de 20 de ani pe care i-a petrecut în Los Angeles, declară celebrul cântăreț în cadrul unui amplu interviu pentru The Observer.

Citește și: Ozzy Osbourne, operat de urgență! Soția Sharon nu pleacă de la căpătâiul lui

La începutul anilor 2000, viața familiei sale era un subiect de interes, aceasta fiind documentată o perioadă prin emisiunea „Familia Osbourne” difuzată de MTV. Emisiune a avut premiera în data de 5 martie 2002 și s-a încheiat în data de 21 martie 2005.

Află și: Ozzy Osbourne, operat de urgență! Soția Sharon nu pleacă de la căpătâiul lui

De ce a hotărât controversatul artist să părăsească Statele Unite după atâția ani

Acesta a declarat pentru Observer că unul din principalele motive care l-a determinat să se întoarcă în Marea Britanie, la origini, este fiindcă în Statele Unite sunt tot mai frecvente atacurile armate în diferite contexte.

Nu rata nici: Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar în România, pentru refugiaţii din Ucraina. Ce spune despre ţara noastră

„M-am săturat să văd și aud în fiecare zi oameni murind” a spus acesta legat de fenomenul atacurilor armate din Statele Unite.

Doar Dumnezeu știe câți oameni au fost împușcați în atacurile asupra școlilor. Și a mai fost și acel atac în masă la concertul ăla din Vegas....E o întreagă nebunie.

Aceasta a mai declarat și că nu vrea să moară în Statele Unite. „Sunt englez, vreau să mă întorc acasă.”

În America au avut loc mai mult de 440 de cazuri de atacuri cu arme în anul 2022, potrivit Arhivei de Violențe Armate, care a oferit o actualizare luni, 29 august. Evenimentul la care a făcut Ozzy referire, cel din Vegas, a avut loc în 2017 și s-a soldat cu 58 de morți, încâ fiind cel mai mortal caz de violență armată din istoria Statelor Unite.

Sharon, soția acestuia a mai declarat că „America s-a schimbat în mod drastic.” și că „nu mai are nicio legătură cu uniunea.”

Ozzy Osbourne mai are un motiv pentru care vrea să plece, motiv pe care l-a dezvăluit celor de la The Mirror în luna martie a acestui an. Acest motiv are fi creșterea taxelor. Acesta consideră că „taxele devin prea mari” și, cu toate că îi va fi dor de Los Angeles, nu mai e dispus să plătească taxele aferente șederii în Statele Unite.

Familia Osbourne se va întoarce în Marea Britanie în luna februarie, conform The Observer, unde Ozzy va continua să se ocupe cu muzica. Noul său album solo, pe care l-a înregistrat în timp ce suferea de mai multe boli cronice, inclusiv Parkinson, va fi lansat luna viitoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp