Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Ultima actualizare:

Pique și Shakira sunt pe punctul de a-și spune adio, cel puțin așa crede presa din Spania, după ce cântăreața l-ar fi prins pe fotbalist cu o amantă. Fundașul lui Barcelona și-ar fi înșelat partenera cu o tânără în vârstă de doar 20 de ani.

Celebra cântăreața din Columbia pare să fi fost înlocuită cu o fată care este cu 25 de ani mai tânără. Ziarul catalan El Periodico a publicat azi noi detalii despre presupusa amantă a lui Pique. Aceasta ar fi fost văzută în perimetrul casei jucătorului din Carrer de Muntaner. 

„E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, scriu jurnaliștii spanioli. Momentan, identitatea amantei nu a fost dezvăluită, conform publicației Marca.

Citește și Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

Shakira, înșelată cu o blonda de 20 de ani. „Lucrează ca hostess în Barcelona”

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) de la Barcelona ar fi pe punctul de a se despărți după ce fundașul spaniol și-ar fi înșelat partenera. Jurnaliștii spanioli scriu că fundașul central de la Barcelona s-a mutat singur după ce a fost dat afară din casă.

Citește și Ion Ţiriac, înşelat de femeia pe care o iubea! Nadia Coroi, prinsă chiar în acel moment

Pique locuiește acum în „casa lui de burlac” din Barcelona. Fotbalistul s-a bucurat de viața de noapte în ultima vreme alături Riqui Puig de la FC Barcelona, dar și de alți prieteni, potrivit El Periodico.

Pique, acuzat că a înșelat-o pe Shakira

Celebra Shakira are de 12 ani o relație cu fotbalistul Gerard Pique. Împreună au doi copii, dar cuplul nu a făcut niciodată pasul spre căsătorie.

Fotbalistul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat miercuri în cotidianul catalan El Periodico. Se pare că Pique ar fi „călcat strâmb” în urmă cu câteva săptămâni. Totuți, presa spaniolă susține că fundașul ar fi fost văzut de mai multe ori cu noua lui cucerire.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas", a menționat sursa ziarului catalan, care a mai explicat că partenerul de viață al cântăreței ar trece de ceva timp „printr-o criză sentimentală".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net