Cu mic, cu mare, pregătiți de sărbătoare! Vedetele de la Hollywood au intrat în febra cumpărăturilor de Crăciun

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, iar cumpărăturile sunt în toi în fiecare familie. Vedetele de la Hollywood nu fac excepție. Starurile au dat iama în pepiniere, pentru a alege cel mai frumos și mai bogat brad de Crăciun.

Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului de Crăciun (foto Profimedia)
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului de Crăciun (foto Profimedia)

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au luat copiii după ei

Ben și copiii (Foto: Profimedia)
Ben și copiii (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck au intrat deja în spiritul sărbătorilor. Ei au fost surprinși zilele trecute, la cumpărături pentru pomi de Crăciun, în Los Angeles. Nu au fost singuri, ci alături de copiii lor.

Iată și: Ce face căsnicia din vedete! J.Lo și Ben Affleck, look total schimbat după nuntă!

Jennifer a venit cu gemenii pe care îi are cu Marc Anthony — Max și Emme (14 ani), iar Ben și-a adus cei trei copii,  din relația Jennifer Garner, Violet (17 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). Îmbrăcată într-o haină cochetă de culoare verde și o pereche de blugi , J. Lo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, s-a consultat cu soțul și cu copiii lor pentru a alege cel mai frumos pom. Cărăușii au fost băieții familiei, desigur!

Citește șiMotivul pentru care Jennifer Lopez este subestimată după 30 de ani de carieră

Familia Affleck i-a surprins pe fani anul acesta, când au dezvăluit că au zburat la Las Vegas pentru a se căsători într-o ceremonie intimă. La scurt timp după aceea, au plecat spre Franța, unde au fost văzuți în luna de miere. Perechea, care și-a reaprins dragostea la începutul anului 2021, a organizat apoi o nuntă mai mare la moșia lor din Riceboro, Georgia.

Reese Witherspoon și-a împodobit bradul de luna trecută

Actrița s-a pozat cu bradul (Foto: Instagram)
Actrița s-a pozat cu bradul (Foto: Instagram)

Reese Witherspoon (46 de ani) nu a putut să mai aștepte și a împodobit bradul încă din noiembrie. Ea a dorit să le arate și fanilor cum l-a decorat.

Simpatica actriță din „Blonda de la Drept” a publicat un selfie cu ea și pomul ei festiv. „Credeți că e prea devreme pentru împodobit brazii? ”, i-a întrebat Reese pe fani ei de pe Instagram. Însă, Witherspoon, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a ales o alternativă ecologică: un brad artificial argintiu, pe care l-a împodobit cu globuri albe, argintii și roșii – o combinație preferată de multe celebrități de peste Ocean.

Află și: Cu ce actor a refuzat Reese Witherspoon să filmeze scene fără perdea. Experienţele traumatizante ale altor actriţe

Emily Ratajkowski, cu băiețelul la cumpărături

Emily l-a pus pe fiul ei să aleagă bradul (Foto: Profimedia)
Emily l-a pus pe fiul ei să aleagă bradul (Foto: Profimedia)

Și Emily Ratajkowski (31 de ani) a vizitat pepinierele din New York. Actrița s-a despărțit recent de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, așa că a fost la cumpărături însoțită doar de băiețelul ei de un anișor, Sylvester Apollo Bear, dar și de o prietenă. Vedeta, care are o avere de 8 milioane de dolari, și-a înfofolit copilașul în haine groase de iarnă și l-a lăsat să aleagă brăduțul pentru Crăciun.

Citește mai multe despre: Pete Davidson, consolarea divelor divorțate! Emily Ratajkowski l-a sedus pe fostul lui Kim Kardashian

Jennifer Aniston, primul Crăciun fără tatăl ei

Jennifer Aniston a ales un brad uriaș (Foto: Instagram)
Jennifer Aniston a ales un brad uriaș (Foto: Instagram)

Pentru Jennifer Aniston (53 de ani) aceasta este perioada preferată din an. Deși a suferit pierderea tatălui său, John Aniston, care a murit luna trecută, actrița încearcă să nu se lase doborâtă și să se bucure de magia sărbătorilor, alături de cei dragi.

Află și: Jennifer Aniston, devastată de moartea tatălui! Celebrul actor din ”Tânăr și neliniștit” a decedat la vârsta de 89 de ani

Recent, starul, care se laudă cu o avere de 320 de milioane de dolari, s-a fotografiat la cumpărături în timp ce îmbrățișa un brad uriaș, pe care cel mai probabil îl va expune în casa ei din California. „Le urez noroc tuturor renilor Rudolph”, a scris Aniston în dreptul imaginii publicate pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net