Cum a ajuns să arate astăzi actorul Mehmet Günsür, prințul Mustafa din Suleyman Magnificul. A slăbit enorm si e de nerecunoscut

Îndrăgitul serial turcesc „Suleyman Magnificul” a captivat telespectatori din întreaga lume. Printre actorii favoriți ai publicului român se numără Mehmet Günsür, care a interpretat rolul prințului Mustafa. În prezent, Günsür are 49 de ani și a trecut printr-o transformare semnificativă, dar și-a păstrat farmecul și continuă să fie foarte apreciat.

Mehmet Günsür a continuat să fie activ în diverse proiecte / foto: captura video
Mehmet Günsür a continuat să fie activ în diverse proiecte / foto: captura video

Deși a înaintat în vârstă, Mehmet Günsür și-a menținut tinerețea și o formă fizică de invidiat. Stilul său a evoluat, trecând de la păr scurt la păr lung, pentru a reveni apoi la părul scurt și la o barbă îngrijită, renunțând definitiv la mustață.

În ciuda schimbărilor de look, Mehmet rămâne la fel de atrăgător și știe cum să își pună în evidență masculinitatea. Pe rețelele de socializare, continuă să aibă numeroase fane care se bucură de fiecare nouă fotografie postată de el.

Mehmet Günsür este mai mult decât un actor

Pe lângă cariera sa de actor, Mehmet Günsür este cunoscut și pentru implicarea sa în diverse proiecte culturale și sociale. Este un susținător activ al drepturilor omului și al inițiativelor de mediu. A participat la campanii și evenimente pentru a crește conștientizarea asupra problemelor globale și locale.

În viața personală, Günsür este căsătorit cu regizoarea și producătoarea italiana Katerina Mongio, cu care are trei copii. Familia sa locuiește în Italia, unde actorul își petrece o mare parte din timp atunci când nu este implicat în proiecte de filmare.

Mehmet Günsür continuă să fie o figură populară și respectată în industria filmului turcesc și rămâne dedicat artei sale, explorând mereu noi roluri și oportunități.

Cu un talent deosebit și o prezență carismatică, Günsür rămâne un actor de prim rang, așteptat cu interes de publicul său în orice nou proiect în care se implică.

În ce filme a jucat Mehmet Günsür în ultimii ani

Mehmet Günsür a continuat să fie activ în diverse proiecte cinematografice și de televiziune. Iată câteva dintre cele mai notabile filme și seriale în care a apărut:

"Kanaga" (2018) - Günsür a jucat rolul lui Mardin Tamay în acest serial.

"Atiye" (2019-2021) - Cunoscuta și sub numele de "The Gift", această serie populară pe Netflix l-a prezentat pe Günsür în rolul lui Erhan.

"Devils" (2022) - A apărut în această serie internațională în rolul Araba Sheikh.

"Lea - Un nuovo giorno" (2022) - A interpretat rolul lui Arturo Minerva în acest serial italian.

"Atatürk" (2023) - A jucat în ambele părți ale acestui film istoric, care acoperă perioadele 1881-1919.

"Kül" (2024) - Un film TV în care a avut un rol important.

Aceste proiecte arată versatilitatea și angajamentul continuu al lui Mehmet Günsür în cariera sa de actor, atât în producții turcești, cât și internaționale​ (Wikipedia)​​ (SinemaTürk)​.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
image
actualitate.net
image
actualitate.net