Cum a reușit prințul Philip să trăiască 99 de ani. La micul dejun mânca mereu ceva ce medicii consideră toxic

Prințul consort Philip, care s-a stins din viață în 2021, a avut o viață demnă de filme. Chiar și așa, soțul regretatei Elisabeta a II-a, a apreciat mereu lucrurile simple.

Prințul Philip a murit, în 2021, la 99 de ani / sursa FOTO: Facebook
Prințul Philip a murit, în 2021, la 99 de ani / sursa FOTO: Facebook

De exemplu, atunci când venea vorba de mâncare, prințul Philip a preferat mereu să consume diverse specialități culinare. Ba mai mult, nu s-a sfiit niciodată să gătească.

Ce feluri de mâncare prefera prințul Philip

Prințul Philip a declarat în repetate rânduri că îi plac mâncărurile simple. Mai mult decât atât, chiar dacă Palatul Buckingham are mulți oameni care se ocupă de pregătirea preparatelor culinare, nu de puține ori, prințul consort și-a gătit singur.

Când Philip intra în bucătărie, avea mare grijă ca, după ce gătește, să curețe totul în urma sa. Din ceea ce gătea, mânca cu plăcere atât regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cât și copiii sau nepoții lor.

De obicei, Prințul Philip gătea mâncăruri ușoare pentru cină. Făcea acest lucru mai ales atunci când angajații aveau liber sau plecau acasă, seara. Atât el, cât și regina Elisabeta, aveau obiceiul de a lua masa târziu în noapte.

Prințul era un adevărat specialist în prepararea micul dejun și a cinelor ușoare. Avea inclusiv tigaia lui preferată! La micul dejun pregătea bacon, ouă, cârnați. Făcea adesea omletă, însă preparatele ce îi ieșeau cel mai bine aveau la bază...rinichi.

Seara, făcea ouă jumări, adesea cu anșoa, pe pâine prăjită, pește afumat, soteuri de ciuperci în unt cu bacon.

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, programată pe 6 mai

Regele Charles al III-lea va fi încoronat pe 6 mai 2023, iar Regatul Unit se pregăteşte să-şi sărbătorească regele timp de trei zile. Având în vedere ce evenimentul este la mai puțin de o lună distanță, pregătirile sunt în toi. A doua zi după încoronare vor avea loc mari picnicuri în toată ţara, precum şi un concert la Windsor. 

Pe contul de Twitter al Familiei Regale britanice a fost publicată, luni, o reţetă de „quiche de încoronare”, aleasă „personal” de Charles şi Camilla.

Preparatul oficial al încoronării Regelui Charles, dezvăluit de Palatul Buckingham, se prepară cu spanac, fasole și tarhon. Acest quiche trebuie să fie accesoriul „prânzului mare de încoronare”.

Palatul Buckingham mai transmite, tot pe Twitter, că încoronarea lui Charles îşi propune „să adune vecinii şi comunităţile”, să „sărbătorească încoronarea şi să împărtăşească prietenie, mâncare şi distracţie”, evocă relatarea. Aceleaşi picnicuri uriaşe au punctat Jubileul Reginei Elizabeth II în iunie 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net