Hugh Jackman zâmbește din nou după divorț! Cu cine a fost surprins actorul din Wolverine

Hugh Jackman (54 de ani) este din nou cu zâmbetul pe buze, după divorțul de soția sa, Deborra-Lee Furness (67 de ani). După ce cuplul a decis să pună capăt unui mariaj de 27 de ani, actorul australian a fost surprins în compania cântăreței și actriței Betty Who (31 de ani).

Hugh Jackman și Betty Who / foto: Instagram
Hugh Jackman și Betty Who / foto: Instagram

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Daily Mail, actorul australian Hugh Jackman este din nou cu zâmbetul pe buze, după ce a divorțat de soția sa, Deborra-Lee Furness, alături de care a petrecut aproape 3 decenii. Se pare că el are o relație puternică de prietenie cu actrița și cântăreața din Australia, Betty Who, în vârstă de 31 de ani. Cei doi împărtășesc o pasiune comună: teatrul.

Se pare că o sursă apropiată de cei doi a spus că ambii speră să poată lucra împreună cât de curând posibil, fie într-o piesă de teatru, sau într-un musical.

Hugh Jackman a divorțat după un mariaj de 27 de ani

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au împărtășit aproape 3 decenii împreună, însă, acum, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Ei s-au căsătorit tocmai în anul 1996 și au împreună 2 copii, pe Oscar (23 de ani) și Ava (18 ani). Cei doi și-au anunțat despărțirea într-un comunicat din revisa People, cu mențiunea că va fi singura declarație pe care o vor oferi despre acest subiect.

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună, ca soţ şi soţie, într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Acum, călătoria noastră se schimbă şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră.

Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastă de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre”, au declarat cei doi, după ce și-au sărbătorit aniversarea a 27 de ani de căsnicie chiar în luna aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net