Jennifer Aniston, siluetă de invidiat la 54 de ani. Actrița și-a înnebunit fanii într-o ținută sport / VIDEO

Ultima actualizare:

Jennifer Aniston continuă să își uimească fanii cu silueta sa de invidiat și aspectul său neschimbat, parcă nu îmbătrânește. Așa că, în ciuda faptului că are frumoasa vârstă de 54 de ani, faimoasa actriță are trupul la fel de frumos ca la vârsta de 20 de ani. Publicând un videoclip pe pagina sa personală de Instagram, astăzi, 6 iunie, în care apare în echipament sportiv, vedeta a fost din nou lăudată de către internauți.

Jennifer Aniston, arată impecabil și la vârsta de 54 de ani / Foto: Instagram
Jennifer Aniston, arată impecabil și la vârsta de 54 de ani / Foto: Instagram

În anul 2021, celebra actriță Jennifer Aniston, în vărstă de 54 de ani, a avut o leziune la spate, moment în care a intrat într-un program de exerciții care combină mișcarea cu un echipament special pentru a sculpta și fortifia trupul. Atăzi, 6 iunie, vedeta a publicat un video în care apare în echipament sportiv, în timpul unor exerciții, dar și într-o ședință foto, arătând încă o dată că, în ciuda vârstei, încă are o siluetă de invidiat.

Atât de mândră să sprijin fondatorul nostru de sex feminin și alți formatori talentați. Acesta este unul dintre antrenamentele mele preferate ... și sunt atât de recunoscătoare pentru echipă și încântată pentru ceea ce va urma”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul celebrei actrițe, care a încheiat un parteneriat cu un companie din domeniul sportului.

Fanii, din nou, uimiți de trupul actriței

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, lăudându-i, din nou, forma fizică excepțională și trupul tonifiat. „Ești o sursă de inspirație uriașă pentru mine”, „Doamne, cum poți deveni din ce în ce mai frumoasă cu timpul?”, „Îmi pare rău să o spun, dar corpul tău ar trebui să fie un obiectiv pentru toată lumea. Am 20 de ani și eu nu am avut așa abdomen în viața mea. Mulțumesc că le arăți femeilor de toate vârstele că tot ce au nevoie este muncă și persistență”, au fost doar câteva dintre comentarile internauților.

Cu doar câteva zile înainte, actrița a publicat alt videoclip unde și-a promovat un nou produs de îngrijire pentru păr, din cadrul brandului său de cosmetice, afișându-se cu părul prins la spate, lăsând la vedere firele de păr alb care i-au crescut odată cu trecerea timpului. Cu siguranță Jennifer Aniston a demonstrat că nu îi este frică să îmbătrânească!

Și atunci fanii au ținut să o laude pentru faptul că nu și-a ascuns părul cărunt și că îmbrățișează procesul natural de îmbătrânire. De altfel, nu este deloc surprinzător faptul că multe femei au vrut să știe care sunt secretele de frumusețe și stilul de viață ale celebrei vedete, doar și-a menținut silueta aproape ca la 20, 30 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image
actualitate.net