Lisa Marie Presley, aproape de colaps mental, cu 2 ani înainte de sinuciderea propriului fiu. Cum ajunsese datoare vândută

Lisa Marie Presley a avut o viață frumoasă, însă unele etape au încercat-o la maxim. În anul 2018, cu 2 ani înainte de moartea fiului său, ajunsese aproape de un colaps mental, din cauza datoriilor de aproape 16 milioane de dolari. 

Lisa Marie Presley a traversat o perioadă extrem de dificilă în anul 2018, atunci când a ajuns să aibă datorii de 16 milioane de dolari. 

Presley, datoare vândută din cauza divorțului Michael de Lockwood

În documentele de la tribunal referitoare la divorțul în curs, de la vremea respectivă, al lui Presley de Michael Lockwood, s-a dezvăluit că fiica lui Elvis avea datorii în mai multe domenii, inclusiv impozite pe venit, o ipotecă neplătită și facturi de carduri de credit.

Potrivit documentelor care au fost depuse în anul 2018 și obținute de PEOPLE, Justin Stiegemeyer, managerul de afaceri al lui Presley de la vremea espectivă, care era responsabil de finanțele zilnice și de plata tuturor facturilor sale, a dezvăluit că femeia a aflat prima dată despre datoriile sale în timp ce vechiul său manager de afaceri, Provident Financial Management, se ocupa de finanțele ei.

Stiegemeyer a continuat să afirme că Presley „nu a primit contabilități sau notificări corespunzătoare și nici nu a fost ținută la curent cu finanțele sale” de către fostul ei manager de afaceri și că, în momentul în care au fost concediat, Presley avea datorii de nu mai puțin de 20.000 de dolari. 

De asemenea, el a dezvăluit că până la sfârșitul anului 2015 Lisa Marie Presley avea o datorie de peste 10 milioane de dolari, provenită din impozitele neplătite. 

În documentele din instanță, Stiegemeyer a continuat să afirme că Presley avea datorii de aproape 50.000 de dolari la cardurile de credit, deși a adăugat că ea a plătit în mod activ această sumă și a reușit să achite integral datoria pe anumite carduri.

Stiegemeyer a declarat că Presley a achitat unul dintre cele trei carduri American Express restante, fiecare dintre ele totalizând aproximativ 300.000 de dolari în octombrie 2017 și că a făcut ultima plată pe un card de credit Citicard cu un sold de 111.083 de dolari în luna ianuarie a anului 2018. 

Citește și - Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

De asemenea, el a spus că Presley se așteaptă ca una dintre facturile AmEx rămase restante să fie plătită integral în septembrie 2018.

„Este suficient să spunem că, pe lângă faptul că trebuie să achite aceste datorii, problemele de plată cu aceste carduri au făcut ca creditul ei să fie afectat în mod semnificativ”, a adăugat Stiegemeyer, la vremea respectivă. 

Pe lângă impozitul pe venit și datoriile la cardurile de credit, documentele susțin că Presley nu își plătise, la momentul cu pricina, ipoteca unei case de 6 milioane de dolari pe care o deținea în Marea Britanie și pe care încearca să o vândă de doi ani.

Presley afirma că primea un salariu lunar de 4.361 de dolari de la moștenirea tatălui ei, Elvis Presley, precum și 100.000 de dolari din dobânda unei investiții. 

În această ultimă evoluție în bătălia de divorț, Presley a oferit detalii despre datoriile ei ca răspuns la un ordin judecătoresc din februarie 2017 prin care i se cerea să acopere 50.000 de dolari din onorariile de avocat ale lui Lockwood, în valoare de 450.000 de dolari.

Presley și Lockwood, cel de-al patrulea soț al ei, s-au căsătorit în 2006 și din mariajul lor au rezultat fiicele lor gemene Harper și Finley, născute în 2008, înainte ca succesoarea de la Graceland să ceară divorțul în iunie 2016, invocând diferențe ireconciliabile și susținând că Lockwood a fost un tată sărac și a profitat de ea din punct de vedere financiar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net