Nu mai este regina Crăciunului! Melodia faimoasei Mariah Carey, „All I Want for Christmas is You”, detronată de un alt cântec

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, celebra melodie „All I Want for Christmas is You”, a faimoasei dive Mariah Carey (54 de ani), a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii. Dar se pare că, anul acesta, melodia cântăreţei a fost detronată de un alt cântec de Crăciun.

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului / Foto: Profimedia
Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului / Foto: Profimedia

Mariah Carey nu mai ocupă primul loc în tendințe, în perioada sărbătorilor de iarnă. Se pare că melodia „Reginei Crăciunului” a fost detronată de un alt cântec. Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, diva a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii (SUA) cu „All I Want for Christmas is You”, dar anul acesta, i-a luat locul un alt cântec de Crăciun: „Rockin' Around the Christmas Tree”, de Brenda Lee.

După cum relatează Billboard, este pentru prima dată, de la lansarea sa în 1958, când acest clasic ajunge în fruntea clasamentelor. Datorită acestei isprăvi, „Rockin' Around the Christmas Tree” a stabilit o serie de recorduri, începând cu cel pentru cea mai lungă pauză dintre lansarea unei melodii şi clasarea acesteia pe primul loc, deținut până acum şi de „All I Want for Christmas Is You”.

Cea mai vârstnică artistă ajunsă în Hot 100

Brenda Lee, acum în vârstă de 78 de ani, avea doar 13 ani atunci când a înregistrat piesa împreună cu producătorul Owen Bradley. Mai mult decât atât, cântăreața a câştigat şi titlul de cea mai în vârstă artistă care a ajuns în fruntea topurilor din SUA. „Nu-mi vine să cred! Nu-mi vine să cred că «Rockin' Around The Christmas Tree» este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare. Cântecul a apărut când eram adolescentă şi să ştiu că astăzi rezonează între diferite generaţii este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-aş fi putut primi”, a declarat Brenda Lee, într-o înregistrare video publicată pe contul X (fostul Twitter) al Billboard.

Pe lângă „Rockin' Around the Christmas Tree”, artista a ajuns în fruntea topurilor Billboard în 1960, cu succesul melodiilor „I'm Sorry” şi „I Want To Be Wanted”, relatează News.ro.

Totodată, alte patru colinde revin în top 10 al Hot 100: „Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms, care a urcat de pe locul 12 pe locul 4; „Last Christmas” a lui Wham! (13-5); „A Holly Jolly Christmas” a lui Burl Ives (16-6); şi „It's the Most Wonderful Time of the Year” a lui Andy Williams (28-10).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net