Petrecere de zile mari în Londra! Victoria Beckham a fost cărată de soțul ei după aniversarea zilei de naștere

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una specială pentru Victoria Beckham. Vedeta și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, iar cu această ocazie specială, s-a reunit cu restul formației Spice Girls.  

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani
Victoria Beckham a împlinit 50 de ani

Recent accidentată la picior, Victoria Beckham a intrat în clubul Oswald's, din Mayfair (Londra) cu ajutorul unor cârje, iar în jurul orei 02:30 dimineața, ea a fost scoasă din club de către soțul ei, David Beckham. Femeia de afaceri a spus că a fost „cea mai grozavă noapte din toate timpurile.”

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, fostul mijlocaș de la Manchester United și-a urcat soția în spatele unui taxi, iar celor doi li s-au alăturat și cei 4 copii ai lor. Mai târziu, din club au plecat și prietenii apropiați ai familiei, Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, cât și faimosul Marc Anthony, alături de soția sa, modelul Nadia Ferreira.

Oswald's, un club privat al membrilor din Mayfair, a găzduit un eveniment impresionant, unde nu mai puțin de 100 de invitați s-au bucurat de cină, cocktailuri și au și dansat până dimineața. Mai mult decât atât, cu această ocazie, Victoria Beckham s-a reunit cu celelalte foste membre ale formației Spice Girls, alături de care a și cântat.

O mulțime de vedete au fost invitate la petrecerea care nu s-a oprit decât pe la primele ore ale dimineții.

Formația Spice Girls s-a reunit la Londra

La petrecere au mai fost invitate o mulțime de personalități importante, cum ar fi Gordon Ramsay și soția sa, Tana, cât și Dave Gardner, Eva Longoria, Tom Cruise, Salma Hayek, iar nu în ultimul rând, Francois-Henri Pinault.

Cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a Victoriei Beckham, trupa Spice Girls s-a reunit în această sâmbătă, la Londra. Faimosul grup britanic a apărut pe scenă tocmai în anul 1994, fiind format din Victoria Beckham, Mel B, Melanie C, Emma Bunton, cât și Geri Horner. În timpul petrecerii de la Londra, formația Spice Girls a cântat hit-ul lor celebru, „Stop”, iar momentul a fost surprins de David Beckham.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net