Premiile Emmy 2024: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu. Sofía Vergara, decolteu de infarct

Lux și opulență la cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, duminică seară! Actrițele au strălucit pe covorul roșu de la Peacock Teather din Los Angeles, făcând să pară că evenimentul este, de fapt, o paradă a modei. Click! îți prezintă cele mai frumoase ținute de la prestigioasa gală.

Sofía Vergara a purtat o rochie Dolce & Gabbana, la Premiile Emmy 2024

Sofía Vergara, într-o rochie roșie, la Premiile Emmy 2024
Sofía Vergara a purtat o rochie roșie, la Premiile Emmy 2024 (Foto: GettyImages)

Sofía Vergara (52 de ani) a vrut să-și scoată în evidență cel mai bun atu al său, după cum a recunoscut chiar ea, și anume bustul generos. Actrița de origine columbiană a făcut furori într-o rochie roșie și decoltată, de la Dolce & Gabbana, care i-a pus în evidență formele voluptuoase ce au consacrat-o la Hollywood.

Starul din „Griselda” și-a coafat părul în bucle lejere, iar machiajul a fost unul dramatic: fard de pleoape negru și ruj vișiniu. Ca să nu distragă atenția de la ținuta superbă, Sofia a ales să nu poarte accesorii în zona gâtului, mizând doar pe o pereche de cercei discreți și câteva inele.

Jennifer Anston a strălucit într-o ținută Oscar de la Renta

Jennifer Aniston purtat o rochie argintie, la Premiile Emmy 2024
Jennifer Aniston purtat o rochie argintie, la Premiile Emmy 2024 (Foto: GettyImages)

Jennifer Aniston (55 de ani) a oferit o lecție de eleganță, pe covorul roșu de la Premiile Emmy. Vedeta din „Friends” a optat pentru o rochie argintie fără bretele, semnată de Oscar de la Renta.

Ținuta ornată cu perle i-a venit ca turnată actriței, care pare că nu mai îmbătrânește. Jennifer și-a lăsat părul să cadă natural pe umeri, iar machiajul ales a fost unul discret, care i-a scos în evidență trăsăturile naturale.

Eiza González, într-o rochie roz cu paiete

Eiza González, într-o rochie strălucitoare și o capă cu pene, la Premiile Emmy 2024
Eiza González, într-o rochie strălucitoare și o capă cu pene (Foto: GettyImages)

Eiza González (34 de ani) a purtat o rochie strălucitoare de culoare roz cu un decolteu adânc, de la Tamara Ralph, și o capă din pene. Actrița mexicană nu a avut deloc accesorii, lăsând ținuta extravagantă să vorbească de la sine. Machiajul a fost unul natural, iar părul și l-a lăsat desfăcut, optând pentru o coafură cu volum.

Reese Witherspoon, elegantă într-o ținută Dior
Reese Witherspoon, într-o rochie neagră la Premiile Emmy 2024
Reese Witherspoon a purtat o rochie neagră, la Premiile Emmy 2024 (Foto: GettyImages)

Reese Witherspoon (48 de ani) a ales să poarte o rochie neagră fără bretele, cu broderie albă, de la casa de modă Dior. Vedeta din „Blonda de la Drept” și-a completat ținuta cu bijuterii de lux, de la Bucherer – un colier argintiu cu diamante și o pereche de cercei delicați. Reese și-a coafat părul într-un coc elegant, iar machiajul preferat de actriță a fost unul în tonuri neutre.

Dakota Fanning, diafană într-o rochie Armani Privé
Dakota Fanning, într-o rochie bej la Premiile Emmy 2024
Dakota Fanning a ales o rochie bej (Foto: GettyImages)

Dakota Fanning (30 de ani) s-a numărat pe lista celor mai bine îmbrăcate dive de la Premiile Emmy, cu o rochie de culoarea șampaniei, semnată de Armani Privé. Ținuta a inclus o suprapunere transparentă brodată cu perle, care a căzut în cascadă pe materialul principal al rochiei.

Actrița a purtat și o pereche de cercei cu diamante, de la Joseph Saidian & Sons. Dakota a optat pentru un machiaj diafan, realizat de makeup-artista Erin Ayanian Monroe, cu blush de culoare roz, ruj nude și fard de pleoape bej.

Vedetele care au dat rateu pe covorul roșu, la Premiile Emmy 2024

Nymphia Wind s-a îmbrăcat într-o insectă verde, la Premiile Emmy 2024
Nymphia Wind s-a îmbrăcat într-o insectă verde (Foto: GettyImages)

Nymphia Wind, alter ego-ul lui Leo Tsao (29 de an), a întors toate privirile datorită ținutei sale bizare, pe covorul roșu de la Premiile Emmy. Starul, care a câștigat sezonul al 16-lea al show-ului RuPaul's Drag Race, s-a costumat în ceea ce pare a fi o insectă, într-o ținută de culoare verde-neon. Criticii de modă au spus că vedeta a arătat mai degrabă precum o „banană decojită”.

Devery Jacobs a purtat o ținută albă, la Premiile Emmy 2024
Devery Jacobs a purtat o ținută albă, la Premiile Emmy 2024 (Foto: GettyImages)

Nici Devery Jacobs (31 de ani) nu a impresionat cu ținuta ei de culoarea fildeșului, care a părut a fi un hibrid costum-rochie. În partea de sus, ansamblul vedetei a început ca un costum elegant, continuându-se într-o fustă tul de culoare albă, pe dedesubtul căreia Devery a purtat pantaloni. În picioare, actrița a optat pentru o pereche de platforme bej. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net