Rita Ora, mândră de pătrățelele de pe abdomen! Ce bine arată în costum de baie

Rita Ora (33 de ani) are un abdomen intens lucrat la sală! Vedeta, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, și-a etalat recent silueta într-un costum de baie verde, format din două piese. Artista britanică a fost fotografiată urcând pe scările unui iaht, după ce iese din apă. În jurul abdomenului ea și-a pus un lănțișor verde, realizat din mărgele.

Rita Ora, într-un costum de baie verde
Rita Ora arată impecabil în costum de baie (Foto: Instagram)

Rita ora face sport în fiecare zi

În trecut, vedeta a mărturisit în trecut că încearcă să mănânce sănătos, dar își face și poftele. Rita Ora pune mare accent pe mișcare. Ea are un antrenor personal și merge la sală zilnic: „Nu am început să mă antrenez pentru a deveni mai slabă, ci pentru a mă simți mai bine și cred că este important ca femeile să știe asta. E important să fiu puternică! Nu o să mint și să spun că eram complet fericită cu corpul meu înainte. Știam că pot schimba câteva lucruri pentru a-mi îmbunătăți rezistența, în special pentru concerte”.

Dar artiștii călătoresc des, deci cum reușește să facă sport mereu? Ei bine, Rita Ora își ia gantarele cu ea în bagaj: „Întotdeauna călătoresc cu gantere de un kilogram sau două kg, greutăți pentru glezne și o bandă de rezistență medie. Dacă nu pot face un antrenament, folosesc doar greutățile pentru glezne și le port când suntem prin oraș sau acasă”.

Rita Ora bea multă apă

Deși face mult sport, Rita Ora consideră că aportul ei de apă este una dintre schimbările care a făcut o „diferență drastică” asupra sănătății ei generale. „Acum beau un litru și jumătate, poate doi litri de apă pe zi. Iau un mic dejun ușor, un prânz consistent și apoi o cină ușoară”, a mai spus ea.

Rita Ora s-a căsătorit în 2022 cu regizorul neozeelandez Taika Waititi (48 de ani). Cei doi locuiesc în Noua Zeelanda, unde au cumpărat o casă de 10 milioane de dolari, în Point Chevalier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net