Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

Ultima actualizare:

Recent, a ieșit la iveală un amănunt controversat din tinerețea lui Brad Pitt. Totul s-a petrecut atunci când actorul nu împlinise încă 30 de ani, atunci când era într-o relație cu actrița și cântăreața Juliette Lewis.

Starul din Babylon a făcut cunoștință cu scientologia prin Juliette Lewis / foto: arhiva
Starul din Babylon a făcut cunoștință cu scientologia prin Juliette Lewis / foto: arhiva

În cadrul organizației controverate exista un „ritual de purificare” care presupunea ca vedeta să facă saună timp de cinci ore în fiecare zi și alături de el să fie o adolescentă de 15 ani, potrivit clickpentrufemei.

Brad Pitt a participat la un „ritual de purificare” alături de o tânără de 15 ani

În 2020, un fost membru al scientologiei a dezvăluit în The Sun că Brad Pitt a fost implicat la un moment dat în Biserica Scientologică și că a petrecut timp în saună cu o adolescentă de 15 ani. „Am fost antrenat să fiu supraveghetor și am fost trimis la Centrul de Vedete din Portland pentru instruire”, a povestit fostul scientolog, potrivit The Sun.

„Acolo am întâlnit-o pe fiica adolescentă a Directorului Executiv al sediului scientologic din Portland. Ea mi-a spus că Brad Pitt a participat la ritualul de purificare în acel centru. A venit acolo pentru a se izola de lumea din jur", a adăugat el.

„Tânăra a fost selectată să fie partenera lui Pitt în saună pentru că era fiica unui scientolog important. În Biserica Scientologică, membrii sunt adesea asociați cu altcineva pentru a-i ajuta să-și finalizeze cursurile. Așadar, adolescenta a stat cu Brad în saună în fiecare zi timp de aproximativ o lună. Deși erau împreună zilnic, nu s-a întâmplat nimic nepotrivit între ei”, a subliniat fostul membru al sectei.

În contrast cu Tom Cruise, Brad a renunțat la scientologie după o perioadă de încercare în tinerețe. Deși organizația religioasă a încercat să-l convingă să rămână, actorul a refuzat și a părăsit Biserica Scientologică definitiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
rodica mandache jpg
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
FotoJet (35) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net