Unul din cei mai iubiți actori, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Uite cum arată acum starul din The Wolf of Wall Street și Moneyball

Poate că atunci când ne gândim că a venit vremea unei schimbări de look, ne gândim la o tunsoare diferită, ori la alt stil de îmbrăcăminte. Ei bine, faimosul actor Jonah Hill se pare că are o cu totul altă opinie despre ce înseamnă, de fapt, „schimbare de look”. Acesta a dat jos toate kilogramele în plus, iar astăzi este de nerecunoscut!

Probabil că fiecare dintre noi am fost în situația de a ne dori o schimbare de look, însă, la final, modul în care ne-am reinventat poate că a fost o simplă tunsoare diferită, ori alt stil de îmbrăcăminte. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV, se pare că Jonah Hill este ceva mai ambițios, la acest capitol. Actorul american a fost surprins recent de către paparazzi, iar pozele au făcut rapid înconjurul lumii. Starul de la Hollywood a dat jos toate kilogramele în plus, iar acum este de nerecunoscut!

Având deja 39 de ani, Jonah Hill nu este străin de fluctuațiile de greutate, însă nimeni nu își poate aminti ca actorul să mai fi avut o schimbare chiar atât de radicală. El a fost surprins pe o stradă din Malibu, California, iar fizicul atletic pare să nu fie singura schimbare a actorului! Jonah Hill pare să fi renunțat și la pletele sale emblematice, iar barba sa este, acum, mult mai scurtă.

Jonah Hill, de nerecunoscut pe străzile din California

Jonah Hill trece printr-o perioadă destul de turbulentă a vieții sale. Pe de-o parte, actorul american trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Olivia, alături de care tocmai a adus pe lume o fetiță. Însă, nu totul este roz în paradis, pentru Jonah Hill!

El se află în mijlocul unui scandal serios, iscat atunci când fosta sa iubită, Sarah Brady, l-a acuzat pe actor de abuz emoțional. Ea a făcut publice mai multe mesaje dintre ea și Jonah Hill, prin care îl acuză că ar fi încercat să o manipuleze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net