A murit Viorel Lis? Ce răspunde Oana când e întrebată dacă partenerul său de viață mai trăiește: „Răsuciți cuțitul în rană”

Oana Lis, foc și pară! Curioșii au reușit să o scoată din sărite pe soția fostului edil al Capitalei. Mai exact, se pare că, de când Viorel Lis a început să se simtă din ce în ce mai rău, din cauza stării sale de sănătate, vedeta trece prin clipe din ce în ce mai grele. Pe lângă costurile tratamentelor și investigațiilor pe care trebuie să le urmeze partenerul ei de viață, internauții îi trimit constant mesaje prin care o întreabă dacă Viorel Lis a murit.

Ce răspunde Oana când e întrebată dacă a murit Viorel Lis / foto: arhiva Click!
Ce răspunde Oana când e întrebată dacă a murit Viorel Lis / foto: arhiva Click!

Oana Lis, în vârstă de 45 de ani, a demonstrat ani la rând că îi este alături indiferent de situație soțului ei, Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei, ajuns la vârsta de 80 de ani, se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar costurile tratamentelor și investigațiilor pe care trebuie să le urmeze nu sunt deloc unele mici. Pe lângă greutățile cărora trebuie să le facă față, Oana Lis, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, se pare că trebuie să „lupte” și cu internauții.

Vedeta a ținut să transmită câteva cuvinte prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina ei personală de Facebook, prin care răspunde, de asemenea, la o întrebare ce îi este adresată zilnic de curioși: a murit Viorel Lis?

„Tot răul și binele făcut vi se întoarce tot vouă”

Ăștia care mă întrebați dacă mai trăiește Viorel .....!? De ce întrebați, vreți să-l ajutați cu ceva anume? Că vă fac eu o listă cu necesarul pe săptămâna asta. La câți oameni a ajutat el în viața asta....merită mai mult respect. Nu mai are suplimente, nu mai are plasturi pentru durere, etc. Trebuie să chem kinetoterapeutul acasă că îl dor picioarele - 200 lei o ședință, și tot asa.

Altfel, doar imi răsuciți aiurea cuțitul în rană. Și tot răul și binele făcut vi se întoarce tot vouă. Mulțumesc anticipat”, a ținut să le transmită internauților Oana Lis, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net