Actorul Paul Ipate, hărțuit și jignit online. Jojo, reacție de milioane!

Actorii nu se simt prea confortabil atunci când sunt luați în colimator de hărțuitori care nu fac altceva decât să îi provoace. Cui i-ar fi ușor, până la urmă?

Paul Ipate trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Jojo
Paul Ipate trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Jojo

Faptul că sunt persoane publice, cu expunere mare, îi obligă pe aceștia să fie foarte atenți atunci când vine vorba despre reacții.

Este și cazul cunoscutului actor Paul Ipate, care a dezvăluit un schimb de replici avut cu un individ care îl bobardează cu mesaje jignitoare, în Social media.

Jojo a sărit în apărarea soțului, cu versuri

Să mă ierți, cred că nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine între actori! Am observat că, în general, jucați roluri compatibile cu fizionomia, cu felul cum arătați... Arăți ciudat, joci roluri de ciudat”, a fost unul dintre mesajele provocatoare expuse de Paul Ipate.

Cu un simț al umorului dezvoltat, artistul nu a lăsat mesajul fără răspuns. „Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert”, a încercat Paul să îl calmeze pe bărbatul în cauză.

Citește și: Pe ce n-ar pune Jojo gura niciodată?: „Sunt la regim de când mă știu!”

Doar că lucrurile au degenerat și individul i-a transmis și alte mesaje în care i s-a adresat lui Paul Ipate cu apelativul „maimuțel”. Într-o notă amuzantă și împăciuitor, artistul i-a replicat faptul că îi place apelativul și chiar are de gând să îl păstreze.

image

Lucrurile nu s-au oprit aici, întrucât, în apărarea lui Paul Ipate a sărit și soția acestuia, Cătălina Grama, mai precis, Jojo. Simpatica artistă a răspuns în versuri, cu o poezie „croită” special pentru hărțuitorul soțului:

S-a trezit judector/ Un poet… cam amator/ Cu condeiu’-înveninat/ El de un actor s-a luat/ Că-i ciudat, că-i maimuțel/ Că-i urat ca vai de el/ Nu s-a uitat în oglindă/ Înainte să se-ntindă…/ De-o fi una, de-o fi alta/ Bucuroși le-om duce toate/ Precum zice Eminescu…/ Cu umor sau cum se poate/ Ură, bârfă, răutate/

Hărțuitorul se dă pot pe Facebook

Nesimțire cu de toate/ Noi le acceptam pe toate/ Că doar este libertate/ Și-uite așa-zisul poet/ Neavând nimic concret/ De transmis sau comentat/ În mocirlă s-a băgat/ Scuturați-vă condeiul de noroi/ Căci e pacat…/ Pentr-un om asa școlit/ Să arunce cu ra**t/ Și lăsați ca bunătatea/ În toate să vă cuprindă…/ Și-nainte de-orice comment/ Mai uitați-vă-n oglindă!

Semnat: Soția unui “maimuțel”

Citește și: Jojo şi Paul Ipate, încântaţi de vizita la Vulcanii Noroioşi. Ce vedetă a criticat însă locul

Versurile nu sunt întâmplătoare, individul care a dat startul întregii dezbateri fiind un bărbat din Suceava care postează versuri, aparent, compuse de el.

Bineînțeles, nici fanii lui Jojo sau ai lui Paul Ipate nu au rămas indiferenți. În urma mesajelor de susținere, dar și pentru a cala spiritele, actorul le-a scris: „Nu mă așteptam la așa reacții. Mă simt măgulit și vă mulțumesc pentru toate vorbele frumoase. Ați pus presiune pe mine acum. Vă mulțumesc.

Cât despre om, nu m-a afectat în niciun fel, doar mă macină această curiozitate de ceva timp. De ce să zici sau să scrii ceva care nu ajută pe nimeni la nimic și care nu e nici productiv?”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg