Adda a făcut febră pentru prima dată în 12 ani. Are legătură cu borelioza

Ultima actualizare:

Adda a făcut febră pentru prima dată după 12 ani și chiar dacă un astfel de simptom ar îngrijora pe mulți dintre noi, iată că pentru artistă reprezintă de fapt un semn că tratamentul, pe care îl ia pentru borelioză, a început să funcționeze. 

Adda a făcut febră pentru prima dată în 12 ani. Are legătură cu borelioza
Adda a făcut febră pentru prima dată în 12 ani. Are legătură cu borelioza

Adda, 30 de ani, a trecut prin clipe de coșmar când a fost diagnosticată cu Borrelia, sau boala Lyme, afecțiune provocată de mușcătura de căpușă. Artista a fost diagnosticată destul de târziu și a declarat acum ceva timp că este conștientă că ar fi putut să moară. 

Citește și: Adda, tratament dur pentru borelioză: «Reziști la o temperatură de...»

Adda a început să urmeze un tratament foarte complex pentru borelioză, iar recent vedeta a împărtășit cu bucurie fanilor că...a făcut febră pentru prima dată în 12 ani. 

Vedeta a explicat că din cauza bolii ea nu făcea niciodată febră, decât atunci când avea hipertermie. Artista a menționat că nu are Covid și că este o simplă răceală, semn că organismul ei începe să funcționeze normal, iar sistemul imunitar își revine treptat.

Nu rata nici: Adda, în doliu. Anunțul trist al solistei: «Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile»

Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Hai să afli și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza: «E mizeria din tine care vrea să trăiască»

Adda: «O strigam pe mama, plângeam»

Adda a mărturisit anul acesta chinurile prin care a trecut din cauza bolii și simptomele groaznice, care au determinat-o să stea departe de lumina reflectoarelor. Ceea ce a afectat-o considerabil pe artistă a fost că nu a fost diagnosticată de la debutul bolii. Medicii nu găseau la acel moment nimic în neregulă cu organismul ei, iar analizele arătau că este perfect sănătoasă. Până în momentul în care Adda a descoperit că de fapt suferă de boala Lyme, deja cheltuise 15.000 de euro pe consultații la medici, fără să i se spună nimic concludent.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele și o strigam pe mama, plângeam și îi ziceam: «Mama eu nu simt apa pe piele.

Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a povestit Adda în podcastul lui Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net