Alexandru Arșinel, în stare critică! Medicii sunt rezervați

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, se află într-o stare critică la spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansa sa de supraviețuire. Actorul are mai multe escare, iar organismul său slăbit se luptă cu o infecție nosocomială. 

Alexandru Arșinel se află în stare critică
Alexandru Arșinel se află în stare critică

În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Arșinel a fost transporat la spital de la azilul în care a fost cazat, în zona Otopeni, după ce a acuzat stări de rău. În urma investigațiilor, medicii au constat că actorul are mai multe escare grave, care denotă faptul că nu a fost bine îngrijit. În plus, Alexandru Arșinel ar avea și o infecție nosocomială care ar putea să îi fie fatală, ținând cont că organismul său este atât de slăbit, conform Cancan. 

Citește și: Boala de care suferă Alexandru Arșinel

Starea lui Alexandru Arșinel este, în realitate, mai gravă decât a lăsat familia să se înțeleagă în mesajele pe care le-a făcut public. Fii lui Arșinel nu au dorit să ofere amănunte suplimentare tocmai pentru a nu inflama opinia publică, potrivit aceleiași surse.

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara fiul lui Alexandru Arșinel. 

Vezi și: Alexandru Arșinel, îngrjit de asistenta soției sale 

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil în luna iulie 

În luna iulie, fii lui Alexandru Arșinel au decis să îl interneze pe aceasta într-un cămin de lux situat în zona Otopeni. Costurile cazării unui vârstnic aici se ridică lunar la aproape 3.700 de lei, iar căminul dispune de numeroase facilități. În aceste condiții, rămâne un mister de ce Alexandru Arșinel a fost adus la spital într-o stare deplorabilă.

De ani întregi, Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Încă din anul 2017, actorul de comedie avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar medicii l-au diagnosticat și cu diabet zaharat. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net