Anamaria Prodan, cucerită de noul partener: «Da, iubesc!»

Ultima actualizare:

Deși discretă în declarațiile cu privire la viața ei amoroasă, după mai multe tatonări cu presa, Anamaria Prodan a recunoscut că în viața ei și-a făcut apariția un nou partener, care i-a readus zâmbetul pe buze. Iată ce spune despre acesta, dar și care este motivul pentru care cei doi au ales să nu se afișeze împreună!

Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă Foto: Captură Video
Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă Foto: Captură Video

Să îi fi urmat în cele din urmă Anamaria Prodan sfatul lui Reghecampf? Cert este că impresara a recunoscut, în cele din urmă, că în viața ei și-a făcut apariția un nou bărbat, chiar dacă recent aceasta declara că „Reghe se va întoarce tot la ea”.

Anamaria Prodan, sinceră cu privire la viața ei amoroasă

Zvonurile cu privire la o eventuală nouă relație a impresarei au apărut cu săptămâni bune în urmă, însă Prodan a fost evazivă în declarații, de-a lungul timpului. Deși și-a păstrat doza de discreție atunci când vorbește pe marginea subiectului, Anamaria a recunoscut însă că iubește din nou!

În cadrul unei emisiuni TV, Anamaria Prodan a dezvăluit că se află în prezent în cea mai bună perioadă din viața sa, mai ales dacă luăm în considerare că aceasta a recunoscut că iubește din nou.

Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe.

Da, iubesc. Dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea!”, a mărturisit Anamaria, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Citește și: Anamaria Prodan are un nou iubit!: «Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până divorțez»

De ce nu se afișează Anamaria Prodan cu noul partener

Iar pentru cei ce se întreabă în continuare care este motivul pentru care Anamaria Prodan nu s-a afișat încă cu „domnul misterios”, impresara a venit din nou cu precizări în acest sens.

Am pe cineva, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până când nu am procesul gata.”, a adăugat Prodan, dând de înțeles că face acest lucru din respect pentru tatăl fiului ei, Laurențiu Jr, cu care nu a încheiat încă procesul de divorț.

Divorțul dintre Prodan și Reghecampf stă pe loc

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf „se războiesc” în continuare în instanță, iar până nu va fi pronunțat divorțul, cei doi figurează în acte, în continuare, drept soț și soție. Relația lor s-a destrămat însă de multă vreme, iar antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care îl va face din nou tătic pe acesta. 

Separarea dintre Prodan și Reghecampf a fost una cu scandal și se pare că nici în prezent cei doi foști parteneri nu ajung la un numitor comun, pentru a pune capăt, într-un final, divorțului.

Citește și: Divorțul Prodan-Reghecampf, în impas! De ce nu divorțează amiabil, la notar? «Lui Reghe îi e frică de partaj!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net