Anca Pandrea, operată de urgență. Primele imagini cu actrița după intervenția chirurgicală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a leșinat de mai multe ori în casă, a avut COVID și probleme respiratorii, de data aceasta, Anca Pandrea (76 de ani) a ajuns din nou pe mâna doctorilor. Și a avut nevoie și de operație. Click! publică primele imagini cu actrița după intervenție, plus declarații la cald.

Anca Pandrea, operată de urgență

Anca Pandrea a povestit pentru Click! că ajuns, din nou, pe mâna medicilor, care au operat-o de urgență. Actrița a făcut hemoragie în vitros din cauza afecțiunii de la ochiul stâng, așa că a fost nevoită să sufere o intervenție chirurgicală.

Acum, Anca Pandrea se află în recuperare la domiciliu și ne-a oferit și primele declarații despre cum se simte după operație.

„Am avut probleme la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, crezând că am altceva. Apoi am făcut hemoragie și am fost operată la Policlinica Washington. M-au pansat, îmi pun picăturile și trebuie să am grijă, să nu pățesc ceva. Inițial am crezut că am alte probleme după vacanța din vară. Dar momentan s-a rezolvat și trebuie să fiu atentă și să nu-mi între praf în ochi”, a povestit Anca Pandrea, care s-a externat și se odihnește acasă. Special pentru cititorii Click!, actrița și-a făcut această fotografie selfie.

Înainte de această problemă de sănătate, Anca Pandrea a fost dusă la spital, unde a stat câteva zile conectată la tuburile de oxigen, în urma infectării cu virusul SARS-COV2. 

În ultimul an, actrița a avut parte de mai multe incidente, a căzut în casă de câteva ori, așa că a avut mai multe traumatisme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net