Andreea Bălan, impresionată de corpul lui Victor Cornea: „Swipe ca să vedeți pătrățelele”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost recent în Rio de Janeiro, iar după ce turneul tenismenului s-a încheiat, vedeta a revenit în țară, în timp ce partenerul ei și-a continuat drumul spre Chile, unde participă la un alt turneu de tenis. Recent, Andreea Bălan a postat pe Instagram mai multe poze în care apare alături de tenismen, ce are un fizic de invidiat!

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea, iar, recent, cei doi au fost împreună în Brazilia. În timp ce tenismenul a mers, apoi, spre un turneu din Chile, vedeta a revenit în țară. Pe pagina de Instagram, Andreea Bălan a postat mai multe poze din Rio de Janeiro, inclusiv alături de partenerul ei, tenismenul Victor Cornea.

„Ultimele poze din Rio de Janeiro. Swipe ca să vedeți pătrățele.

Am revenit acasă și am o saptămână super plină. Azi am filmat 2 campanii și acum sunt cu fetițele la pian. Mâine și joi filmez Tcdu, iar miercuri alte campanii. Vineri am studio - pregatesc piese noi și duminicaaa sărbătorim ziua Claritei!

Deci fiecare zi e foarte frumoasă pentru că îmi place muult ceea ce fac. Și … dacă azi e luni - aveți vlog nou pe youtube! Să aveți o săptămâna minunataaa!”, a scris Andreea Bălan alături de pozele postate din Brazilia.

Andreea Bălan, impresionată de Victor Cornea

Tot recent, Andreea Bălan a mai postat un mesaj emoționant în care vorbește despre viața pe care o are alături de Victor Cornea, cât și despre dedicația pe care acesta o are pentru cariera sa sportivă.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celalat. Eu am zburat spre casă, și el la un nou turneu, în Chile.

Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână. E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

„Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți multumesc pentru iubirea sincera și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum called life”, încheie aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
erika isac instagram jpg
ramona dumitrescu instagram jpg
alina ceusan instagram jpg
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net