Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express! Nu s-au asortat deloc în Mexic

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au publicat fotografii din Mexic. După un zbor lung, celebra trupă Andre e pregătită de primele probe în cadrul popularului concurs America Express.

Ambele vedete au împărtășit cu fanii câteva imagini de pe tărâmul Aztec. În fotografii se remarcă faptul că Andreea Bălan a ales o ținută destul de complicată pentru concurs, în timp ce fosta ei colegă de trupă s-a îmbracat mult mai casual. Bineînțeles, nu putem decât să presupunem că cele două dive vor participa așa la primele aventuri de pe „Drumul Aurului”

Citește și Concurenții America Express au plecat către Mexic! Primele declarații

„Am ajuns cu bine în Mexic și din moment în moment poate începe supercursa America Express. Să ne țineți pumnii”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram, în postarea în care a distribuit primele imagini din capitala Mexicului.

Citește și Andreea Bălan, pregătiri pentru America Express. Cu cine vor rămâne fetele

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, primele imagini din Mexic. Vedetele participă la America Express

Trupa Andre participă la America Express. Foto: colaj Instagram/Andreea Bălan
Trupa Andre participă la America Express. Foto: colaj Instagram/Andreea Bălan

Fetele care cântau „lasă-mă papa la mare” au ajuns acum în aventura vieții lor. Celebrele Andre sunt pregătite să facă spectacol într-o nouă ediție a emisiunii Asia Express, redenumită America Express.

Andreea Bălan a fost nevoită să se despartă de copilele sale, Ella și Clara, pentru a participa la competiție. Vedeta a precizat că mama ei se va ocupa de drăgălașele fetițe.

Trupa Andre e prezentă la America Express. „Ne dorim să revenim în țară cu povești amuzante și emoționante”

Cele două vedete sunt încântatate că vor avea șansa de a se duela cu alte 8 echipe pe „Drumul Aurului”. De altfel, Andreea Antonescu a postat un mesaj în care a descris stările prin care trecea chiar înainte de plecarea spre Mexic, unde are loc startul din America Express.

Trupa Andre e pregătită pentru America Express
Trupa Andre e pregătită pentru America Express

„Emoțiile sunt și ele prezente, dar bucuria acestei noi provocări alături de Andreea Bălan depășește orice! După cum bine știți, nu voi mai avea acces la telefon. (...) Ne dorim să ajungem cât mai departe și să revenim în țară cu povești amuzante și emoționante în același timp”, a scris fosta solită a trupei Andre.

Și colega sa a fost prinsă de febra plecării. Înainte de decolare a intrat repede pe Instagram, unde a mărturisit că în aeroport are loc o „întâlnire a nostalgicilor”.

„Da, trei dimineața, suntem la aeroport. Domnul Puya, este o întâlnire a nostalgicilor, cu Andreea aici și ne pregătim, plecăm, ne îmbarcăm”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu participă la America Express

Noua ediție a celebrului program de televiziune îi va purta pe concurenții America Express prin Mexic, Guatemala și Columbia. Vedete precum Puya, Bordea sau chef Scărlătescu vor fi nevoite să parcură peste 7.000 de kilometri.

Se anunță o ediție incendiară, plină de distracție, stres, dar și tensiune. Emisiunea la care vor participa Andreea Bălan și Andreea Antonescu este prezentată de Irina Fodor, simpatica „Țuca” lăsându-l acasă, trist, pe Răzvan Fodor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net