Andreea Perju se topește de dorul tatălui său! Actrița a transmis un mesaj trist: „Nu mi-ai apărut în vis să...”

Ultima actualizare:

Andreea Perju (39 de ani) suferă după moartea tatălui său care s-a stins din viață acum 6 luni, în urma unei boli crunte și nemiloase. Actrița se gândește la părintele său pe care încă nu l-a visat deloc de când a plecat în lumea de dincolo, și îl pomenește mereu în discuțiile sale cu prietenii, apropiații și chiar și cu cele două fetițe ale ei.

„Azi s-au împlinit 6 luni de când am simțit pentru ultima dată căldura mâinilor lui, iar relația noastră s-a transformat într-o poveste dintre om (eu) și fluture (mama, iar acum și tata). Nu e deloc simplu să mă obișnuiesc că el nu mă va mai suna, mi-e dor de beep-urile lui și de momentele când îl sunăm înapoi și-mi spunea „N-am vrut să te deranjez, am vrut doar să te salut.” Mi-e dor să îl aud cum pe Ada o alintă Adelina, pe Mowgli, Miguel, pe Ari, Ariel. Mi-e dor pur și simplu să îi aud vocea. Dar acum doar astea mi-au rămas: amintirile și dorul”, a notat, tristă și cu lacrimi în ochi, Andreea Perju.

Vedeta speră ca tatăl ei să își fi găsit liniștea acolo unde este acum.

„Tată, acolo unde ești, sper că ești liniștit iar faptul că până acum nu mi-ai apărut în vis să îmi “spui” că ceva te chinuie, înseamnă că tot ce am făcut până acum, am făcut bine. Voi continua să ascult cu sfințenie de cele spuse de preot și voi face tot ce ține de mine să te pomenim cu toții în discuțiile noastre. Ne lipsești și te iubim dincolo de stele!”, a mai spus Andreea Perju, la 6 luni de la moartea părintelui său pe care l-a înțeles și l-a iubit nespus.

Călătorește des în ultima perioadă

Andreea Perju călătorește destul de des în ultima perioadă. Nici bine nu s-a întors de la Londra, căci a „fugit” câteva zile și în Italia, la Pescara. Pe lângă fetele ei și locuința nouă în care simte că a renăscut, pentru Andreea Perju călătoriile sunt o adevărată binecuvântare și o descoperire de sine.

După o destinație schimbată, 4 bilete de avion pierdute, am ajuns în Pescara și pare că aici era locul potrivit pentru acest moment. Azi am văzut centrul, am mâncat divin, m-am bucurat de ceea ce mi-a fost dat să descopăr în acest oraș, mâine urmează o zi întreagă de plajă.  Ce frumos e când viața are planuri neașteptate pentru noi și ne trece printr-un carusel de trăiri ca apoi să putem savura fiecare secundă din experiența oferită”, a mărturisit actrița, care învață acum să nu repete greșelile pe care le-a făcut cândva, în trecut, și să devină în ce în ce mai perfecționistă în tot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net