De ce a renunțat Andreea Perju la cafea! „Am observat că...”

#Exclusiv Click!

Andreea Perju (39 de ani) este foarte activă pe Instagram, acolo unde și-a creat o comunitate frumoasă și interacționează foarte des cu ea. Actrița primește destul de des diverse întrebări și răspunde prompt, cerând adesea și sfaturi. Zilele trecute, vedeta a mărturisit că a renunța la a mai bea cafea.

„De ce ai renunțat la cafea?”, a fost întrebată actrița din „Bravo, tată!”, serial difuzat de Antena 1. „Pentru că vreau să îmi fac niște analize și pentru că am observat că laptele în combinație cu cafeaua mă baloneaza, iar eu nu concep să beau decât cafea cu lapte, așa că nu a existat o altă variantă decât cea extremă: Renunțarea!”, a venit, repede, răspunsul Andreei Perju.

Am revenit cu o veste! M-am îngrășat! Am 55 de kilograme!”, a mai spus Perju pe Instagram, fiind fericită de rezultat.

Contactată de Click!, Andreea Perju ne-a spus despre alegerea ei personală de a nu mai bea cafea, cel puțin deocamdată.

„E o alegere personală. În general nu îmi place să am dependențe și sunt genul care când renunță la ceva, o face dintr-o dată. Motivul pentru care am hotărât să nu mai beau cafea este că am încercat toate variantele de lapte (atât vegetale cât și cel fără lactoză) și totuși combinația de cafea cu lapte mă balonează. Am hotărât până îmi fac un set de analize, să renunț la tot ce îmi poate crea aciditate în organism”, ne-a mărturisit actrița din „Bravo, tată!” pentru Click!

Mânată de dorul de tată

Spre sfârșitul anului trecut, mai precis în luna noiembrie, Andreea Perju și-a pierdut tatăl, care avea doar 67 de ani și s-a luptat cu o boală nemiloasă. La începutul lunii februarie, atunci când a avut o reprezentație la care a venit și tatăl ei, anul trecut, tânăra actriță a fost copleșită de emoții și mistuită de dor și a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Anul trecut, pe vremea asta, tăticu’ venea să mă vadă, pentru prima și, din păcate, ultima dată, într-un spectacol de teatru, „Grosso Modo”. Anul acesta au venit mătușile mele, surorile tatălui meu, să vadă același spectacol. Lacrimile de emoție au fost parcă mai mari acum pentru că MI-E DOR de tata. Ele mi-au rămas din partea lui și sunt recunoscătoare că încă ne putem bucura una de celalaltă. Gândurile mele dinaintea spectacolelor din această seară!”, a povestit, gâtuită de emoție, Andreea Perju.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net