Cum se relaxează Andreea Perju. Actrița și-a descoperit o nouă pasiune: „Pentru mine a fost terapie curată!”

Andreea Perju (39 de ani) are un program extrem de încărcat. Actrița din „Bravo, tată!”, serialul de la Antena 1, a muncit foarte mult în luna februarie, a mai plecat în câteva city break-uri însă cel mai bine se simte în noua ei casă, acolo unde își găsește locul și îi place să aranjeze încă lucrurile, toate fiind noi nouțe, frumoase și cu energie pozitivă.

Weekend-ul ce tocmai a trecut, Perju a simțit nevoia să se relaxeze în alt fel decât a făcut-o până acum. Nimic mai simplu! S-a apucat de grădinărit!

"Dorința mea cea mai mare este să stau acasă, să mă bucur de casă! Uite, acum, de exemplu, în weekend-ul ăsta, fetițele sunt plecate la tatăl lor și dorința mea cea mai mare a fost să mă apuc de grădinărit! Ideea e că îmi doresc să fac lucruri care au legătură cu locul în care mă simt cel mai în siguranță, acasă.

„Vremea a ținut cu mine și planurile mele”

Și pentru că în luna februarie am jucat 36 de spectacole, am avut media de a filma pe săptămână undeva la 3 zile, am avut restaurantul, plus fetițele, plus proiectele mele din online, simt nevoia să mă relaxez acum!", ne-a spus pentru Click! Andreea Perju, chiar săptămâna trecută când am întâlnit-o la un eveniment. Și se pare că s-a ținut de cuvânt pentru că s-a apucat de plantat flori pe terasă casei sale cu mare elen.

"Cum s-ar spune, "Am făcut-o și pe asta"! Vremea a ținut cu mine și planurile mele și, pentru prima dată, mi-am făcut curaj și m-am apucat de grădinărit. Mă rog,  cred că e mult spus grădinărit, dar tot e ceva că am schimbat florile din ghivecele lor în altele mai mari. Pentru unii poate nu e mai mare lucru dar pentru mine a fost terapie curată. Două ore afară, bucurându-mă de tot ceea ce îmi oferă cuvântul acasă. Sper ca ploaia să ne mai dea pace și să începem să ne bucurăm  de frumusețea primăverii”, a postat actrița pe Instagram, arătându-ne cât e pricepută e în ale grădinăritului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net