Bianca Brad este cât se poate de mândră de fiul său: „Nu am emoții cu el, este un copil foarte bun!”

#Exclusiv Click!

Bianca Brad (55 de ani) arată și se simte bine foarte bine, fiind din ce în ce mai mândră de fiul său, Luca Frățilă. Tânărul de 18 ani, care seamănă cu tatăl său, Aurel Frățilă, este studios, învață bine și acesta este un motiv de mare bucurie pentru părinții săi.

Chiar de la Bianca Brad, în exclusivitate pentru Click!, ce facultate își dorește să urmeze, anul viitor, fiul său.

Luca este acum clasa a XII-a, dar anul viitor o să plece în Italia, vrea să studieze Genomica. Acolo este o Facultate bună de Genomică. Ne bucurăm că avem norocul să fie așa aproape. Nu am emoții cu el, este un copil foarte bun, învață, are note bune, îi place, nu îmi fac probleme. Nu prea mai îmi spune toate secretele, dar comunicăm foarte mult. I-am acordat spațiu, independență, caut să îi induc valorile cele mai importante în viață și sper să și le însușească. Văd la el că este pe drumul cel bun”, a spus Bianca Brad despre băiatul ei.

Cât despre starea de sănătate a vedetei, am aflat de la Bianca Brad că se simte bine și totul este în grafic.

Bianca Brad, într-o formă de zile mari

Renasc. Am niște proiecte, sunt în faza de pregătire, lucrez la niște workshopuri, pe sănătate, feminitate foarte mult, atitudine, pentru adolescenți, pentru femei. Acum, în octombrie, urmează să fac controlul de 6 luni, Doamne ajută să fie bine! Sunt convinsă că pe mine asta m-a salvat, energia pozitivă, am reușit să controlez frica, și să pun stăpânire eu pe ea, nu ea pe mine. La început, raportul a fost invers. Este un factor foarte important încrederea că este bine și să nu te lași subjugat de frică pentru că ăsta e dușmanul numărul unu peste tot în viață!”, ne-a mai mărturisit Bianca Brad, care s-a „luptat” cu cancerul de sân.

Bianca Brad, sfaturi pentru cititorii Click!

Vreți să rămâneți tineri? Trăiți clipa!  Dansați ca și cum nu v-ar vedea nimeni, cântați ca și cum nimeni nu v-ar auzi, bucurați-vă precum copiii, de lucrurile (aparent) mărunte și râdeți cu poftă....Avem o singură viață, haideți să o trăim frumos, cu bucurie, iubire și sens”, este îndemnul vedetei!

În toamna anului 2021 anunța că s-a operat de cancer la sân

Bianca Brad a șocat, în octombrie 2021, atunci când a povestit exclusiv pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că în urmă cu șase a ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Mama vedetei a aflat chiar atunci despre boala cu care s-a chinuit fiica ei.

Controalele vor fi o perioadă, câțiva ani, o dată la 6 luni, nu știu exact. Terapii dacă fac, o să le reiau pe cele de întreținere, momentan am luat o pauză, le voi face pe cele de  prevenție. Oricum mi-am păstrat stilul alimentar”, povestea Bianca Brad, în 2021, imediat după ce a dat cumplită veste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net