Carmen Iohannis, lecție de eleganță în vizita din Singapore! Prima Doamnă a impresionat într-o rochie roz creată de Eli Lăslean

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, dă dovadă de eleganță în vizita din Asia, acolo unde face senzație alături de soțul său.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au ajuns pe 9 Martie la Singapore. 

De fiecare dată când efectuează câte o vizită de stat, ținutele  rimei Doamne sunt în prim-plan. Carmen Iohannis a ales să poarte în vizita de stat de la Singapore o rochie de culoare roz, creată de designerul Eli Lăslean, cu care colaborează de 7 ani de zile încoace. De altfel, Casa Ellis a sărbătorit spre sfârșitul anului trecut 30 de ani de modă plini de  succes, ceea ce înseamnă fidelitatea demonstrată față de clientele sale. 

„Colaborarea mea cu doamna Carmen Iohannis a început din ziua de Buna Vestire din 2015, de la ziua Principesei Margareta”, își amintește, cu emoții, Eli Lăslean.

Eli Lăslean este designerul preferat al Primei Doamne, ale cărei ținute Carmen Iohannis le-a îmbrăcat în peste 40 de întâlniri oficiale, așa că ne-a descris rochia purtată de soția președintelui în vizita oficială de la Singapore.

„Rochia roz purtată de Carmen Iohannis în vizita de la Singapore este realizată dintr-o stofă subțire, ușoară, un touch foarte fin, un croi  feminin și o simetrie la terminația mânecilor. Elementul de detaliu este aplicația argintată din talie care îi oferă un plus de eleganță. Este o apariție rafinată! Am lucrat preț de câteva zile la această ținută", ne-a povestit Eli Lăslean despre rochia realizată special pentru Prima Doamnă.

„Deja știu cam ce îi place și după ce convenim culoarea, lucrurile se derulează normal. Ne pregătim pentru alte evenimente importante”, a mai adăugat creatoarea de modă preferată a lui Carmen Iohannis.

Ce pretenții legate de vestimentație are Prima Doamn?

Întotdeauna o prezență elegantă, Carmen Iohannis știe cum să se pună mereu în valoare. Alege ținute simple și decente care îi evidențiază silueta.

„Întotdeauna îi plac ținutele foarte simple, decente și care să îi pună în evidență silueta, să fie potrivite cu momentul vizitei pe care o face! Apreciez în mod deosebit gentilețea Primei Doamne, care de fiecare dată când poartă o ținută realizată pentru  dânsa, îmi trimite o fotografie și îmi mulțumește! Mă simt onorată!", a declarat Eli Lăslean pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net