Câți bani scot din buzunar vedetele pentru a-și ține copiii la școli private? Îi educă pentru sume exorbitante!

#Exclusiv Click!

Majoritatea copiilor de vedete frecventează școlile private pentru că au părinți care își permit să investească mai mult în educația lor. Tot ce e bun și frumos costă așa că ne-am interesat ce prețuri au școlile private la care câteva dintre vedetele autohtone și-au dat copiii din mai multe motive, luând în considerare sistemul de educație și materiile opționale, after school-ul, limbile străine și alte activități extrașcolare pe care copiii lor își doresc să le facă. Iar cum fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul sau din punctul de vedere al educației, aceștia au ales exact ce și-au dorit.

Valentina Pelinel (42 de ani), soția lui Cristi Borcea (53 de ani) a optat pentru o grădiniță privată pentru gemenele familiei de 4 ani, Rania și Indira. Fetițele merg la o grădiniță situată chiar pe strada pe care familia Borcea locuiește, aceeași pe care a frecventat-o și fratele lor mai mare, Milan. Cât despre fiul lui Borcea cu Valentina Pelinel, acesta merge la Mark Twain Internațional School acolo unde o taxă de școlarizare pentru școala primară începe de la 1145 de euro pe lună. Pentru grădinița gemenelor, familia Borcea scoate din buzunar în jur de 500 de euro pe lună, de copil.

Milan merge la Mark Twain și fetițele la grădinița de pe strada unde locuim, acolo unde a fost și Milan. Pentru Milan am ales sistemul de studiu bilingv. E important să vorbești engleză și copiii noștri vorbesc bine în limba engleză dar e foarte important să poți comunica corect și în limba română, fapt pentru care am ales sistemul bilingv de studiu pentru copii. Milan are la școală toate optionalele incluse, el a ales baschet și fotbal. Face deja înot, la Splash Academy, și așteptăm să vedem dacă anul acesta își mai dorește să mai participe la un alt opțional în afară  de cele două din cadrul școlii”, ne-a declarat pentru Click! Valentina Pelinel care este foarte preocupată de educația celor trei copii ai săi.

Și Pepe are două fete la școala privată

Artistul Pepe (44 de ani) are ambele fete, pe Maria (11 ani) și Rosa Alexandra (8 ani) la școala privată Spectrum, acolo unde taxa de înscriere este de 500 de euro, iar taxa de școală pe an costă în jur de 7.600 de euro, la programul Spectrum Junior, iar la programul de Școală Spectrum  Extra, taxa școlară pe an este între 9500 și 9800 de euro.  Tot la Spectrum există și un program Spectrum Master, care începe de la 8.30 dimineața și durează până la 14.15 sau dacă e prelungit se poate încheia la ora 18.00. Acesta costă între 10.250-10.550 euro pe an și conține pe lângă școală și program de After School dar și o ședință pe săptămână de engleză Trinity/Cambridge. Având în vedere că Pepe are deja două fete la școala privată, artistul cheltuie destui bani pe an pentru educația lor.

 Fiica Alinei Laufer și a lui Jorge vrea să devină medic

Fiica Alinei Laufer (40 ani) și a artistului Jorge (41 de ani) a trecut anul acesta în clasa a IX-a.  Karina nu este doar o domnișoară frumoasă dar este și pasionată de studii și își dorește să ajungă studentă la Medicină. Deocamdată ea învață la Avenor College, face “triple science” (medicină, chimie, fizică, biologie), pe lângă alte materii și limbi străine. Părinții ei scot din buzunar în jur de 6500 de lei pe lună pentru taxa de școală și aproximativ 14.000 de euro pe an. “

“Triple science” e o clasă de bază, apoi fiecare s-a împărțit după opționale și noi am ales “triple science” ca să facă mai mult chimie, biologie, fizică și ca să se pregătească pentru Medicină. În rest, face și business, matematică, engleză, română, și restul opționalelelor, ea face spaniolă. Au materii de bază și materii opționale”, ne-a mărturisit și Alina Laufer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net