Ce părere are Irinel Columeabu despre Mr. Pink. A spus-o fără ocolișuri: „E un om…”

Într-un podcast recent cu Viorel Grigoriu, Irinel Columbeanu a oferit o perspectivă sinceră asupra relației sale cu Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor. Irinel, fost milionar, acum locuiește într-un azil de bătrâni, a vorbit deschis despre întâlnirile sale anterioare cu Mr. Pink și despre momentul tensionat din 2017, când cei doi s-au confruntat cu privire la viitorul Irinei, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu. Foto: arhiva.
Irinel Columbeanu. Foto: arhiva.

Cei doi bărbați s-au cunoscut în Statele Unite în 2016, iar relația lor a devenit subiect de discuție în mass-media. Irinel Columbeanu a dezvăluit că, în 2017, când se discuta despre posibila plecare a Irinei la mama ei, Mr. Pink a intervenit și l-a mustrat pe tatăl adolescentei pentru opțiunea sa.

Ce părere are Irinel Columeabu despre Mr. Pink: „E un om…”

Irinel a declarat că a reușit să-l cunoască pe Mr. Pink. Asta s-a întâmplat acum șase ani. Mai exact, în 2017, Mr. Pink l-a certat pe Irinel într-o parcare, reproșându-i că este inconștient, că nu se gândește deloc la viitorul ei, și l-a întrebat de ce nu o lasă acolo. Mr. Pink i-a transmis niște lucruri care, în cele din urmă, au făcut sens pentru Irinel.  Întrebat despre impresia ce părere are despre Mr. Pink, Irinel Columbeanu nu a ezitat să împărtășească opinia sa. "Mr. Pink e un om foarte ok. Am reușit să-l cunosc", a declarat Irinel în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.   

Irinel Columbeanu apreciază preocuparea și grijile exprimate de Mr. Pink

Acest fragment din interviu sugerează că, în ciuda momentelor tensionate și a diferențelor de opinie, Irinel Columbeanu apreciază preocuparea și grijile exprimate de Mr. Pink pentru viitorul Irinei. Declarațiile sale deschise oferă o perspectivă mai profundă asupra relației complexe dintre cei implicați și aruncă lumină asupra aspectelor emoționale și practice legate de crescutul unei adolescente într-un mediu sănătos și benefic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net