Cele două alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a reușit să slăbească 35 de kilograme în 45 de zile. A topit kilogramele văzând cu ochii
Nicoleta Luciu (44 de ani) a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate acestea, la un moment dat, vedeta a fost nevoită să țină o cură drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Nicoleta Luciu a adoptat o dietă draconică la doar 3 luni după ce a dat naștere primului ei copil (2008). Prin intermediul acesteia, vedeta a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 45 de zile, iar la scurt timp după ce a adus pe lume tripleții (2011), actrița a mai slăbit 35 de kilograme.
La baza dietei stă consumul de supă de pui și compotul de mere. Deși sună banal, Nicoleta Luciu nu o recomandă tuturor femeilor, ci doar celor care nu se confruntă cu probleme de sănătate.
Regimul alimentar pe care l-a urmat este unul foarte slab în calorii și presupune consumul a 1000-1500 de calorii pe zi. Regula de bază este să nu combini carnea cu carbohidrații și să eviți consumul de lactate.
În ce constă dieta Nicoletei Luciu
Meniul constă în 5 mese pe zi: supă de pui (100 de g carne slabă de pui, 300 g legume), 7 mere consumate sub formă de compot, 2 banane fitness. A doua parte a dietei constă în alimente precum: iaurt, fulgi de grâu germinat, carne la grătar și salate. Nicoleta Luciu recomandă compotul de mere fără zahăr sau îndulcitori, ci doar merele fierte în 2 litri de apă până în momentul în care devin moi.
Mai mult decât atât, vedeta evită orezul, cartofii, pastele și fideaua, iar legumele pe care le folosește în supă sunt doar morcovii, ardeii și țelina.
Celebra actriță a demonstrat că prin ambiție și disciplină este posibil să îți recapeți silueta chiar și după două sarcini. Pe lângă dieta restrictivă pe care a urmat-o, Nicoleta Luciu a apelat și la câteva intervenții minim invazive, prin care și-a reîmprospătat look-ul și a redevenit femeia râvnită din tinerețe.