Cele mai senzuale imagini cu iubita lui Andrei Ștefănescu!

Andrei Ștefănescu a confirmat de curând relația cu colega lui de la Antena Stars, Ștefania Ducă, iar cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Tânăra este la rândul ei prezentatoare TV, cu o carieră înfloritoare în față, iar pentru cei ce încă nu o cunosc noi venim în ajutor! Iată cele mai senzuale apariții ale Ștefaniei, noua iubită a lui Andrei Stefanescu!

iubita andrei stefanescu5 png
Ștefania Ducă, iubita lui Andrei Ștefănescu Foto: Instagram

Dacă vi se părea că de ceva vreme pe chipul lui Andrei Ștefănescu stă un zâmbet larg, ei bine s-a aflat și motivul! Prezentatorul nu se mai ascunde și a confirmat zvonurile relației cu Ștefania Ducă.

Cele mai senzuale imagini cu iubita lui Andrei Ștefănescu

Cei doi au fost recent surprinși împreună și la mare, acolo unde moderatoarea de la „Vedetop” și-a sărbătorit ziua de naștere, dar unde am putut vedea și prima declarație de dragoste, venită din partea acesteia.

Tot în cadrul escapadei lor romantice a fost realizată și prima poză de cuplu, astfel că „dovezile” erau existente din toate punctele de vedere! Nu mai aveam nevoie decât de confirmarea lor, care a venit, la rândul ei. Andrei Ștefănescu a explicat că el și Ștefania au o relație de ceva vreme. 

Citește și: Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu Ștefania, colega de la Antena Stars!

Citește și: Cât ghinion! Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani. Sylvia l-a înșelat, iar cu Antonia a stat însurat doar un an

În minivacanța de la mare, Andrei și-a luat în serios rolul de fotograf și a pozat-o pe iubita lui într-un cadru cu adevărat special, cu marea pe fundal, la apus de soare. Ștefania a purtat o rochie lungă, albastră, însă gesturile ei au trădat senzualitate.

De altfel, tânăra prezentatoare este obișnuită să pozeze provocator, asta dar e să judecăm conturile sale de pe rețelele de socializare. Acolo, Ștefania și-a creat un „miniblog” cu poze în ipostaze îndrăznețe, strângând, astfel, și mulți admiratori. 

Doar unul singur a reușit să îi cucerească însă inima, iar acum cei doi se bucură de momente de neuitat împreună. „În briza mării, îmbrățișați: terapie pentru suflet. Cel mai frumos apus de soare din viața mea. Te iubesc, minunea mea.”, a scris Ștefania Ducă în imaginilor de pe plajă, făcându-i partenerului ei o declarație de dragoste grăitoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
image png
thumbnail Mars pet friendly office png
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj