Cine e cel mai chibzuit cu banii în familia Ancăi Serea: „Eu nu le spun niciodată nu copiilor...”

#Exclusiv Click!

Anca Serea (43 de ani), mamă de șase copii, a început să devină mai cumpătată atunci când vine vorba de cheltuieli.

Vedeta investește mult în educația copiilor săi însă a devenit mai precaută atunci când vine vorba de cheltuieli inutile sau de cumpărături, mai ales în ceea ce privește îmbrăcămintea sau moda. Anca Serea preferă să comande online și să investească în lucruri calitative.

„Prețurile au crescut foarte mult”

„În ultima vreme fac mai puțin shopping și îl fac online iar când sunt cu copiii nu mai fac deloc, încerc să îmi înfrânez orice fel de pornire. Prețurile au crescut foarte mult așa că pun în balanță educația lor, activitățile extra... Investesc în lucruri foarte calitative și mai puțin cantitative”, ne-a mărturisit Anca Serea pentru Click!.

Se pare că soțul ei, Adrian Sînă, ține mai mult cu casa în sensul că este mai chibzuit în a face cheltuieli.

„Adrian este cel mai cumpătat, cu siguranță. Eu nu le spun niciodată nu copiilor, mai ales că ei nu îmi cer niciodată nimic costisitor”, am mai aflat direct de la Anca Serea.

Fiica cea mare îi seamănă perfect

De ceva timp încoace, Anca Serea apare din ce în ce mai des în compania fiicei sale mai mari, Sarah, care are deja 17 ani și îi seamănă perfect. Celebra ei mămică ne-a povestit că deși nu și-a expus foarte mult copiii acum este alegerea fiicei sale să se pozeze și posteze împreună cu mama ei.

„Sarah e varianta mea superioară și mă mândresc cu ea! Și noi și copiii ne-am dorit să îi ținem mai departe de tot ce înseamnă o expunere exagerată. Eu mă bucur că Sarah mă însoțește acum la evenimente și vrea să facă campanii cu mine. Dacă ea vrea să facă asta, o încurajez, dar sper să facă ceva  ce îi va aduce cu adevărat fericire, nu ceea ce îmi doresc eu!”, e de părere mămică eroină care face față cu brio tuturor solicitărilor pe care le primește din partea copiilor săi.

A scăpat deocamdată de viroze

Anca Serea știe ce înseamnă viroze și să ai copii bolnavi mai ales când sunt atât de mulți așa că s-a asigurat încă din luna august și a luat măsuri în acest sens. Deocamdată vedeta stă liniștită pentru că are copii sănătoși.

„Eu sunt adeptă homeopatelor. Din luna august am început să le dau copiilor diverse chestii și până acum sunt cu toții ok!”, ne-a mai dezvăluit frumoasa vedetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
Banner Monica Bârlădeanu
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net