Cristina Spătar, Lavinia Pârva și Diana Bucșa încing spiritele când ies la plajă

#Exclusiv Click!

Atrag toate privirile atunci când ies la plajă. Și pe bună dreptate! Cristina Rus (50 de ani), Lavinia Pârva (37 de ani) și Diana Bucșa (35 de ani) zici că sunt manechine și defilează la proba dedicată costumelor de baie. Click! vă prezintă fotografii recente cu toate acestea și vă spune pe ce litoral le puteți întâlni.

Cristina Spătar arată perfect, la 50 de ani foto: Instagram
Cristina Spătar arată perfect, la 50 de ani foto: Instagram

Cristina Spătar s-a relaxat la Monte Carlo

După ce și-a făcut ziua de naștere în Italia, împreună cu sora ei, la Positano, pe Coasta Amalfitană, Cristina Spătar a dat o fugă și la Monaco, în Monte Carlo, la invitația unei prietene. Acolo, cântăreața a petrecut timp de o săptămână și a publicat pe Internet din această vacanță niște fotografii în care poartă un costum de baie minuscul. Semn că e mândră de silueta ei, chiar dacă nu mai este la prima tinerețe. Cristina și-a păstrat silueta care a consacrat-o.

„Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut foarte mult pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță. Mănânc numai salate, cele mai multe cu ton, și stau în stres, când copii sunt în timpul școlii. E greu. Asta mă ține în priză. Faptul că sunt singură cu doi copii este o provocare”, a mărturisit Cristina Spătar, în exclusivitate pentru Click!, dezvăluind astfel cafre sunt secretele siluetei sale.

Artista are doi copii din căsătoria cu omul de afaceri Alin Ionescu, pe Albert, care în curând va împlini 13 ani, și pe, Aida, care are 10 ani.

Citeşte şi: Cristina Spătar, transformată cu totul! Operații sau filtre?

Cristina ne-a povestit și cu ce treburi a fost la Monte Carlo: „Am fost invitată să particip la un eveniment, am stat o săptămână, am fost la petrecere cu o prietenă. L-am întalnit acolo și pe  Cătălin Botezatu. Au fost un dineu și un spectacol superbe, într-o atmosferă de vis”.

Lavinia Pârva, în costum de baie super decoltat

Și Lavinia Pârva este într-o formă fizică de invidiat, de parcă ar fi din nou gata să pozeze în Playboy. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a expus recent silueta pe rețelele de socializare, într-un costum de baie decoltat, iar unele comentarii primite din partea internauților nu pot fi reproduse.

Acum trei ani se plângea că a rămas cu multe kilograme în plus după sarcină, vreo 30, dar astăzi e din nou manechin. Cum a reușit? Rețeta este aceeași: grijă la dietă și sport.

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale...”, a mărturisit Lavinia.

Citeşte şi: Lavinia Pârva, așa cum numai în Playboy apărea! Cum s-a pozat în costum de baie

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport... Chestia cu mâncarea nu-mi iese tot timpul, dar încerc să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 17.00”, a mai adăugat solista.

Diana Bucşa a filmat un videoclip sexy la Mamaia

După ce ați văzut-o la Eurovision, îmbrăcată până în gât alături de Minodora și de Claudia Pavel, iată că Diana Bucșa (35 de ani) se reinventează.

„«Nisipul de sub noi» e primul single sub marca Diana Vibe, care marchează un nou început în cariera mea de artist și de care sunt tare mândră și binecuvântată, deoarece Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și s-a «născut» Diana Vibe. Am o echipă de oameni talentați care au scos în evidență calitățile mele artistice în cel mai frumos mod, ceea ce fanii mei vor vedea în noul clip, care e foarte pozitiv”, a spus Diana, pentru Click!.

Citeşte şi: Secretele Dianei Bucșa, solista care cântă cu Minodora și Cream la Eurovision. Care este adevărata relație cu impresarul Radu Groza

Videoclipul a fost filmat pe nisipurile din Mamaia şi pe un yacht. „Au fost două zile în care am filmat non-stop, dar pot să va mărturisesc că nu am simțit oboseală, de la răsărit până la apusul soarelui. M-am și bronzat... a fost o experiență minunată”, spune Diana Vibe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net