Cum arată acum și cu ce se ocupă Nuți, fosta bonă a familiei Reghecampf. Curând revine pe micile ecrane, alături de Anamaria Prodan

Cu siguranță românii care au urmărit acum ani de zile show-ul care prezenta viața familiei Reghecampf nu au uitat-o nici pe Nuți, bona pe care Anamaria Prodan a făcut-o celebră. Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a retras din viața sexy-impresarei. 

Nuți și Bebeto / foto: social media
Nuți și Bebeto / foto: social media

Pe numele real Elena Fulgeanu, aceasta se pregătește să revină în lumina reflectoarelor curând, alături de Anamaria Prodan. În prezent, Nuți locuiește de ceva vreme în străinătate, acolo unde s-a mutat împreună cu Victor, iubitul ei. 

Anamaria Prodan și Nuți, revedere emoționantă!

Nuți a intrat în familia Reghecampf atunci când avea doar 23 de ani. A fost responsabilă cu creșterea copiilor. De asemenea, o însoțea pe vedetă în toate destinațiile în care a trebuit să meargă în toată perioada în care a lucrat cu Nuți. 

Recent, cele două s-au revăzut în emisiunea lui Dan Capatos, momentul fiind unul de-a dreptul emoționant. Cu acest prilej, Elena Fulgeanu a anunțat revenirea ei pe micile ecrane. 

Nuți s-a mutat în străinătate / foto: social media
Nuți s-a mutat în străinătate / foto: social media

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

De asemenea, impresara a ținut să anunțe și faptul că un al optulea sezon al emisiunii „Punct și de la capăt”, de la Antena Stars, va reveni pe micile ecrane, iar nuți va avea câteva apariții în unele din edițiile show-ului. 

Revederea dintre cele două / foto: captură Antena Stars
Revederea dintre cele două / foto: captură Antena Stars

„Acesta chiar este proiectul de suflet. Am filmat peste tot pe unde am colindat. În America, am filmat fiecare moment important din viața mea. Propunerea reality show-ului a venit atunci când chiar aveam ceva de spus, când îmi revenisem fabulos.

Mi-a fost dor și le-a fost dor, culmea și copiilor. De acum încolo vacanțele sunt cu camerele după noi”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net