Cum arată casa de lux a lui chef Florin Dumitrescu. Are o bucătărie cum vezi doar la americani

Ultima actualizare:

Florin Dumitrescu, faimosul bucătar și fost jurat al emisiunii "Chefi la Cuțite", impresionează nu doar prin talentele sale culinare, ci și prin locuința sa de lux, care emană eleganță și confort. 

Florin Dumitrescu. Foto: arhiva.
Florin Dumitrescu. Foto: arhiva.

Cu o curte generoasă și un design modern, vila lui Florin Dumitrescu este un exemplu de rafinament și bun gust. Recent, bucătarul a făcut unele schimbări în locuința sa, în special în bucătărie, unde a optat pentru mobilier și electrocasnice moderne, aducând un aer de lux și funcționalitate.

O bucătărie ca în America

image png

Cu o plită cu inducție și o hotă integrată în blat, bucătăria lui Florin Dumitrescu nu se lasă mai prejos decât cele pe care le vezi în America. Spațioasă și bine iluminată, aceasta este locul unde bucătarul își împărtășește pasiunea pentru gătit cu fanii săi, postând rețete și sfaturi utile pe rețelele de socializare.

Tapet, opțiunea lui Dumitrescu pentru alte încăperi ale locuinței sale

image

Dar luxul și eleganța nu se opresc aici. Familia Dumitrescu a optat și pentru amenajarea altor încăperi cu tapet, aducând un plus de personalitate și căldură locuinței lor. Dormitorul matrimonial, cu un tapet cu motive florale și păsări, devine un adevărat sanctuar al relaxării, iar camera fiicelor, Ava și Mia, este spațioasă și ordonată, cu un dressing bine organizat.

În plus, curtea casei oferă un spațiu generos pentru relaxare și joacă, fiind amenajată cu multe spații verzi și un loc de joacă special destinat celor două fiice.

Chef Florin Dumitrescu și soția sa apreciază în mod deosebit impactul pe care tapetul îl are asupra aspectului interior al casei lor. "Viața e mai mișto cu tapet", a spus bucătarul, subliniind că aceste detalii au schimbat total aspectul locuinței lor, aducând un plus de eleganță și stil.

Cu o casă de lux, o bucătărie demnă de un profesionist și accente elegante în fiecare colț, familia Dumitrescu trăiește într-un adevărat colț de rai, unde se simt acasă și înconjurată de frumusețe și confort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net