Cum arată casa pe care Antonio Pican și-o face la 21 de ani! E ca un adevărat palat!

Ultima actualizare:

Când alții doar visează la o locuința a lor și strâng bani pentru asta, Antonio Pican și-a îndeplinit visul la doar 21 de ani pe care îi are.

Este un băiat și un artist talentat și a muncit din greu pentru asta. Și-a luat un teren generos și o echipă pricepută de arhitecți și s-a apucat  treabă. Casa la care visa prinde contur acum iar Pican le-a arătat-o tuturor și se mândrește cu ceea ce se construiește acolo.

Pentru cei  care nu știu clădirea în spatele meu este propria mea casă pe care o construiesc la vârsta de doar 21 de ani. Casa mea va arăta cam așa.  Iar pentru ci care știu deja, lucrurile parcă nu s-au schimbat chiar așa de mult, nu? Ei bine, vă îndoiți! Hai cu mine la interior! Uitați-va cât de bine arată  gresia, ne-am mișcat foarte-foarte rapid. Gresia asta pe care am ales-o este efectiv magică, nu se vede deloc murdăria pe ea!", a povestit Antonio Pican într-un reel pe care l-a urcat pe Instagram în care își arată casa în construcție și interiorul locuinței. 

Antonio Pican se bucură de o popularitate imensă în rândul tinerilor și al adolescenților. Artistul este un fel de Dorian Popa în devenire și a preluat mai multe dintre gesturile lui "Hatz, Johnule".  De altfel, Pican e aproape și vecin cu Dorian Popa deoarece își  construiește casa destul de aproape de el, în Domnești.

Are casă de peste jumătate de milion de euro, cu piscină și multe camere

La începutul acestui an, Antonio Pican spunea că mai are de investit în jur de 200.000 de euro în casă și o termină. Construcția se ridică în jurul a peste jumătate de milion de euro.

"Mai am de băgat în ea vreo 200.000 de euro. Nu e o laudă suma de bani, e peste jumătate de milion dar anul ăsta e treabă neapărat. Proiectul este unul inedit, nu vreau să mă laud dar o casă ca aceasta nu mai există, au creat-o designerii cu care colaborez..", povestea Antonio Pican într-un interviu. Artistul se bucură acum de realizările lui și chiar dacă fetele roiesc în jurul său, după despărțirea de Bibi, Antonio Pican nu  a mai afișat deocamdată nicio relație oficială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net